{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zimzeleni tragovi u Bela Vida galeriji

13.11.2012. u 09:30
10
1
Zimzeleni tragovi u Bela Vida galeriji
10
Ususret zimi i prepoznatljivim mirisima i bojama 20. novembra sarajevska Bela Vida galerija svečano predstavlja novu izložbu pod nazivom "Zimzeleni tragovi". Izložbu će otvoriti prvi sekretar Ambasade Njemačke u BiH Florian Burkhardt.
Okvir za narednu postavku bile su boje i mirisi četinarske šume. Ova vizuelna ideja prenesena je u ambijent Galerije, kao još jedan korak Bela Vida studija u istraživanju da svaka zamisao u virtuelnom može naći svoje ostvarenje u realnom svijetu.

Raskošan enterijer sa tamnijim nijansama drvenog namještaja, markantnijih linija i nenametljivih detalja krasit će ovomjesečnu postavku. Svjež, prozračan, svijetao enterijer bit će vizuelno i estetski "suprotstavljen" kontrastnim nijansama tamno-zelene i smeđe nijanse.

Trenutna postavka "U poljima vjetrenjača", koja je interpretacija holandskog uređenja enterijera, za sve posjetioce bit će otvorena do 16. novembra 2012. godine, kada će biti premještena u hol Importanne Centra. Klijenti predstavljeni trenutnom postavkom koja je na fotografijama u članku su Inside, Philips, Saplast, JUB, Hazarton, Ligne Pure, Atelje Gata, Oshyosh, Re:Design, Zart, ISAA kamini, Trek, te slikarica Alisa Teletović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: