Jedna od brojnih nekretnina
0

Zavirite u raskošni dom Ellen DeGeneres i Portie De Rossi

Sarajevo-x.com
Najpoznatiji lezbijski par u Hollywoodu, Ellen DeGeneres i Portia De Rossi, otvorile su vrata svog doma magazinu Architectural Digest, a luksuzna nekretnina na obroncima Beverly Hillsa samo je jedna od brojnih koje par posjeduje.

Popularna komičarka i TV voditeljica DeGeneres (53) priznaje da je opsjednuta kupovanjem nekretnina, te da je kupila po jednu kuću za svaku godinu koju je provela sa 38-godišnjom glumicom De Rossi.

Raskošno zdanje DeGeneres i Rossi 2007. godine platile su 30 miliona dolara, a tokom godina kupovale su okolne posjede kako bi imanje mogla još više proširiti te si osigurati potpunu privatnost.

Kuća je izvorno sagrađena za glumca Laurencea Harveya, a u njoj je svojevremeno živjela i Joan Collins, te kreator serije "Will i Grace" Max Mutchnick, koji je paru i prodao kuću.

Prekrasna jednoetažna vila ima tri spavaće sobe, ekskluzivnu glavnu spavaću sobu, prostranu garderobu, zaklonjenu terasu za sunčanje, bazen, te sobu za medije u kojoj su se Ellen i Portia vjenčale 2008. godine.

No, izgleda da su se zasitile stanovanja u lukusuznom zdanju jer su kuću odlučile prodati. Agenti za nekretnine predviđaju da to neće biti nimalo lak zadatak s obzirom na vrtoglavu cijenu od 49 miliona dolara.