Veleljepni dvorac
12

Zavirite u nekadašnji luksuzni dom pop dive Britney Spears na Beverly Hillsu

M. A.
Foto: Homes
Poznata agentica za nekretnine Emily Evans otvorila je vrata luksuzne vile na Beverly Hillsu u kojoj je nekada živjela pop diva Britney Spears kako bi svi zainteresirani mogli da pogledaju svu njenu raskoš.

U ovom nekadašnjem prebivalištu poznate pjevačice nalazi se nekoliko prostranih mediteranskih, šesterokrevetnih spavaćih soba te sedam kupatila, što je omogućilo Britney Spears da ovu kuću proda za nevjerovatnih 7,2 miliona dolara.

Ovdje je živjela između 2007. i 2009. godine, a na ovom imanju se 2008. godine većinski snimao i reality program "Britney for the Record", piše Evoke.

U susjedstvu ovog objekta nalazi se i rezidencija američke glumice i nekada velike tinejdžerske zvijezde Hillary Duff.

Kroz veleljepni ljetnikovac ulazite u predsoblje u kojem će vas dočekati blještavi luster. Neutralne boje karakteriziraju prostrani dnevni boravak u kojem se nalazi mnoštvo plišanih krem ​​kauča, a čiji centralni dio zauzima veliki kamin koji naprosto oduzima dah.

Što se tiče kuhinje, ona je umirujuća oaza prvenstveno krem boje čiju jednobojnost na trenutak "kvare" granitni vrhovi, dok su spavaće sobe potpuno u skladu s "nekim prošlim vremenima". Isto tako, ovaj bivši dvorac Britney Spears ima i posebnu kino salu te privatni bazen.