57 soba i bazen
11

Zavirite u ekstravagantni dom Tamare Ecclestone u Londonu

Klix.ba
Tamara Ecclestone, britanski model i TV voditeljica, otvorila je vrata svoje skupocjene kuće u Londonu, a zbog njenog novog dokumentarca "Tamara's World" koji će biti prikazan na ITV-u.

U emisiji je priznala kako ima veliki tim koji čisti i upravlja njenom kućom u kojoj živi sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerkom Sophiom.

Tamara ima lične asistente - Megan i Dani, te još 50 osoba koje rade u kući, a među njima su i šef kuhinje i šetač pasa.

"Pomažu mi da mogu izaći vani i imati barem malo života. Oni su batleri i kućanice, čine kuću urednom, a garderobu lijepo ispeglanom i složenom. Imamo šefa kuhinje koji je nejverovatan i šetača pasa. Nisam sigurna zašto imamo devet ili deset pasa. Iako ima mnogo ljude i dalje imate osjećaj doma", kazala je.

Kuća ima 57 soba, bazen, kuglanu i sobu za igranje koja je napravljena za njenu trogodišnju kćerku. Soba je ispunjene sna svake djevojčice i puna je igračaka napravljenih po uzoru na likove iz animiranog filma Frozen.

Sophia je krenula u jaslice ranije ove godine, a Tamara je priznala da im je trebalo vremena da se naviknu da budu odvojene.

"Bilo je jako teško jer nije uživala na početku, ali je vremenom postalo lakše i pokušavam je ohrabriti. Sada počinje pomalo uživati", kazala je.

Emisija "Tamara's World" bit će prikazana 15. novembra u 21 sat na ITV-u.