Zavirite u vilu u Californiji
0

Za novi početak, Britney Spears odlučila useliti u novi dom

Sarajevo-x.com
Pjevačica Britney Spears je nakon teškog perioda kojeg su obilježili skandali poput brijanja glave, opijanja pa čak i nervnog sloma spremna za novi početak, a kako bi taj početak bio što bolji odlučila je useliti se u novu kuću.

Napunivši 30 godina Britney je pronašla novi dom za sebe, djecu i dečka Jasona Trawicka. Novu fazu u životu pjevačica je odlučila početi u manjoj kući koja je smještena u Thousand Oaksu u Californiji, piše Daily Mail.

Iako je manji od prethodnog u kojem je živjela, u novom domu pop princeze neće nedostajati prostora. Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupatila. Raskošna rezidencija ima veliku sobu za zabavu, prilagođeno pozorište, bazen i ogromno dvorište. Glavna spavaća soba ima izlaz u privatni vrt s kojeg se pruža zadivljujući pogled. Fantastičan pogled na okolne planine pruža se i iz nezaobilazne teretane u kojoj će par održavati dobru formu.

Cijela kuće je svijetla i prozračna te je idealno mjesto za podizanje djece, a ako su glasine istinite, Jason bi uskoro mogao postati član porodice jer, prema pisanju američkih medija, namjerava zaprositi Britney.

Kuća u kojoj je ranije živjela nalazila se u Hidden Hillsu i imala je deset spavaćih soba i 13 kupatila. Ova kuća ja savršeno mjesto za sretnu porodicu.