{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Veliko rođendansko sniženje cijena u Alfemu

S
17.12.2012. u 07:51
0
Veliko rođendansko sniženje cijena u Alfemu
0
Alfemo slavi prvi rođendan, stoga je za svoje kupce pripremio ugodna iznenađenja i veliko rođendansko sniženje cijena na kompletan asortiman. Posjetite Alfemov salon namještaja u ulici Kolodvorska 12 i iznenadite sebe i svije najdraže namještajem po super povoljnim cijenama. Akcija traje do 24.12.2012.
Alfemo je renomirana fabrika namještaja, koja svoje proizvode izvozi diljem Evrope i svijeta. U velikom salonu namještaja u Sarajevu, smještenom u krugu Intershopa/Interexa na Pofalićima, Alfemo domaćem tržištu nudi osvježenje u ponudi namještaja i savremenog opremanja doma.

U ponudi su novi koncepti, forme, materijalizacija, te savremeni pristup u oblikovanju enterijera.

Alfemo posebnu pažnju poklanja namještaju za mlade. U salonu su predstavljeni programi dječijeg namještaja koji nose licencu Disney i imaju za cilj približiti najmlađim junake crtanih filmova. U toku trajanja akcije kolekcije dječijih soba su snižene, Princess do 30%, Cars Piston Cup do 30%, Mickey Mouse do 40%, a najprodavaniji model Cool snižen je za 20%.

Nove dizajnerske kolekcije su moderne i napravljene od vrhunskih materijala i u toku trajanja rođendanskog sniženja Alfemo je omogućio da najprodavanije linije Modena, Reina i Diego budu još povoljnije. Specijalnim popustima do 35% obradujte sebe ili svoje najdraže Alfemo namještajem i unesite toplinu u dom.

Alfemo salon namještaja: Kolodvorska 12, Sarajevo, e-mail: [email protected], telefon: 033 663 553, www.alfemo.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: