Kuća i ured
0

Veliko rođendansko sniženje cijena u Alfemu

Sponzorirani članak
Alfemo slavi prvi rođendan, stoga je za svoje kupce pripremio ugodna iznenađenja i veliko rođendansko sniženje cijena na kompletan asortiman. Posjetite Alfemov salon namještaja u ulici Kolodvorska 12 i iznenadite sebe i svije najdraže namještajem po super povoljnim cijenama. Akcija traje do 24.12.2012.

Alfemo je renomirana fabrika namještaja, koja svoje proizvode izvozi diljem Evrope i svijeta. U velikom salonu namještaja u Sarajevu, smještenom u krugu Intershopa/Interexa na Pofalićima, Alfemo domaćem tržištu nudi osvježenje u ponudi namještaja i savremenog opremanja doma.

U ponudi su novi koncepti, forme, materijalizacija, te savremeni pristup u oblikovanju enterijera.

Alfemo posebnu pažnju poklanja namještaju za mlade. U salonu su predstavljeni programi dječijeg namještaja koji nose licencu Disney i imaju za cilj približiti najmlađim junake crtanih filmova. U toku trajanja akcije kolekcije dječijih soba su snižene, Princess do 30%, Cars Piston Cup do 30%, Mickey Mouse do 40%, a najprodavaniji model Cool snižen je za 20%.

Nove dizajnerske kolekcije su moderne i napravljene od vrhunskih materijala i u toku trajanja rođendanskog sniženja Alfemo je omogućio da najprodavanije linije Modena, Reina i Diego budu još povoljnije. Specijalnim popustima do 35% obradujte sebe ili svoje najdraže Alfemo namještajem i unesite toplinu u dom.

Alfemo salon namještaja: Kolodvorska 12, Sarajevo, e-mail: [email protected], telefon: 033 663 553, www.alfemo.ba.