Kuća i ured
0

Uređenje doma - koji stil izabrati?

Sponzorirani članak
Nema jednog određenog trenda uređenja doma koji bi se mogao naglasiti. Uvijek ih je više i svako ih prilagođava sebi. No, u zadnje vrijeme najčešće se spominje moderan stil s dosta klasike.

Ponovno su u trendu jastuci u dnevnom boravku, najčešće ukrašeni, tapete, prekrivači, vaze, kristali… Raspored sjedišta mora biti prilagodljiv tako da se u prostoriji za dnevni boravak može udobno smjestiti više osoba. Pri tom se manje grupe ne smiju osjećati izgubljeno, a velike skučeno u prostoru. No, dobro je ako uspijete rasporediti sjedišta tako da se u sobi može nesmetano odvijati nekoliko razgovora u isti mah. I, naravno, kod uređenja stana prvo uzmite u obzir svoj životni stil, jer prostorija može izgledati prekrasno, ali ako ne zadovoljava vaše potrebe nećete biti zadovoljni. Mnogi stilovi uređenja mogu se prilagoditi, ali neki su jednostavno nepraktični.

Želite dnevni boravak koji će se savršeno uklopiti u vaš dom? Top Meblo vam nudi vrhunski program dnevnih boravaka, a danas izdvajamo dnevni boravak "Polar". Pitate se po čemu je karakterističan? Dnevni boravak "Polar" posjeduje sve pokretne dijelove koji se vrlo lako pomiču i uvlače. Izrađen je od najkvalitetnije oplemenjene iverice sa vrhunskom završnom obradom. Neonke u staklima doprinijet će toplijoj i opuštajućoj atmosferi. Svaki element se može zasebno kupiti, a imate mogućnost kombiniranja boja i elemenata.

Pronađite ovaj nevjerovatni dnevni boravak u salonima Top Meblo za samo 2.794 KM.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 19.45 sati, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas petkom na radiju M i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo vas očekuju i nagrade.