Feng shui
8

Unaprijedite karijeru slijedeći savjete drevnih mudraca

B.K.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Ako već duže vrijeme pokušavate ostvariti uspjeh u karijeri, ali vam ne ide, možda vam baš ovi savjeti pomognu to promijeniti.

Postoji mnogo jednostavnih feng shui savjeta koje možete primijeniti kako biste poboljšali protok energije u karijeri, piše Know Feng Shui. Po ovoj tehnici, postoji specifično mjesto u vašem domu ili uredu koje je odgovorno za protok dobre energije u svim vašim poslovima. Originalno ime ovog bagua područja je Životna putanja. Ako ste novi u feng shuiju, važno je znati da je bagua drevna mapa energije, koja se koristi za uspješnu primjenu feng shuija u bilo kojem prostoru. Bez obzira na to jeste li novi ili ne, ovih 5 savjeta za uspjeh u karijeri možete primijeniti odmah.

1. Aktivirajte bagua područje karijere

Prema feng shui mudrosti, sjever je bagua područje koje upravlja vašom energijom karijere i životnog puta. Područje sjeverne bague u svojoj kući ili uredu možete aktivirati predmetima povezanim s vašom sadašnjom karijerom ili novom karijerom o kojoj sanjate. Zamislite slike koje najbolje predstavljaju srž vaše karijere i definitivno ih oživite u bagua području.

 2. Slijedite pravi put

Ako ste zbunjeni time koji put slijediti ili koji korak u karijeri trebate sljedeći napraviti, kažu da postavljanje mape na sjeverni zid otvara nove energije i pomaže vam pronaći pravi put. To se može dogoditi i na podsvjesnoj razini, kada jednog dana samo dobijete jasne smjernice ili osjetite da znate kojim putem trebate krenuti.

 3. Neka teče

Fontana ili barem poster s vodom u području sjeverne bague pomoći će generirati više chi energije ili univerzalne energije za vitalnost i poboljšanje energije koja teče prema vašoj karijeri. Voda se mora kretati, nikako ne treba biti mirna ili uzburkana. Zrcala se, također, mogu koristiti za donošenje energije vode i odličan su feng shui za vaše bagua područje karijere.

 4. Vidite uspjeh da biste privukli uspjeh

Postavite slike ljudi, prostora i predmeta koji vam govore o uspješnoj karijeri. Također svakodnevno možete govoriti inspirativne izjave poput: "Kreativan sam i pun entuzijazma za svoju novu karijeru." Prije svega, budite sigurni da je područje karijere, bagua, čisto i bez nereda, kao i da vizualno izražava energiju svježine i uspjeha.

5. Izaberite prave elemente

Područje vaše karijere, bagua, sastoji se od feng shui elementa vode. Zbog toga su crno-bijele fotografije odlične, jer unose energije elemenata metala i vode. Ne stavljajte ovdje predmete koji pripadaju feng shui elementima zemlje, drveta i vatre, zato što oni crpe energiju vode, koja je ovdje potrebna. Predmeti koje treba izbjegavati u bagua području karijere su: veliki kristali i velike biljke, boje kao što su zelena, crvena, ljubičasta i zemljane boje. Također treba izbjegavati slike vatre i drveta.