{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Uloga tepiha u uređenju doma

S
28.6.2010. u 09:23
0
0
Uloga tepiha u uređenju doma
0
Uloga tepiha u uređenju doma
Uloga tepiha u uređenju doma je višestruka. Svojim oblicima, materijalima, načinima tkanja i bojama, stvaraju dojmljive efekte i obogaćuju podnu plohu. Tepisi naglašavaju željene dijelove prostora i sudjeluju u formiranju konačnog ugođaja.
Odabir tepiha ovisi o mnogim faktorima, a ponajprije o sadržaju prostorije u koji se postavlja. Može imati isključivo funkcionalnu ulogu - kao podna prostirka, koja pojačava toplinu doma, poboljšava zvučnu i toplinsku izolaciju poda te dodatnu dekorativnu, koja u modernim koncepcijama uređenja doma postaje primarna.

Održavanje tepiha je jednostavno. Učestalo usisavanje, povremeno brisanje vlažnom pamučnom krpom u smjeru vlakana (za uklanjanje zaostale prašine) i pravovremeno regiranje na mrlje od hrane i napitaka, učinit će ga urednim i dekorativnim dijelom interijera. Tepisi se izrađuju ručno ili strojno, od prirodnih ili sintetičkih vlakana.

Vuneni, svileni, kožni, laneni, bambusovi, akrilni, sintetički ili u mješanim sastavima, naći će svoju primjenu u različitim stilovima uređenja i svaki od njih dodatno obogatiti. Kvalitetu tepiha određuje način izrade i sastav materijala, vrsta i broj čvorova tj. gustoća po kvadratnom metru, težina i visina flora. Mogu biti klasični ili moderni, a odabir ovisi o željenom načinu uređenja.


Dnevni boravak "Uran – wenge bijelo" je izbor za danas. Napravljen je od najkvalitetnije oplemenjene iverice sa vrhunskom završnom obradom. Prednji dijelovi elemenata izrađeni su od medijapana u visokom sjaju, upotrijebljen je visoko kvalitetni furnir, a moguće je kombinovati dijelove po želji kupca. Cijena ovog boravka je 1.546 KM.

Pored akcije "Vikendom režemo cijene", u toku mjeseca juna sprovodimo akciju "Sve za ljubav". Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godine dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućit će kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene.


Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: