Top Meblo Home Info
0

VIDEO / Uloga tepiha u uređenju doma

Sponzorirani članak
Uloga tepiha u uređenju doma je višestruka. Svojim oblicima, materijalima, načinima tkanja i bojama, stvaraju dojmljive efekte i obogaćuju podnu plohu. Tepisi naglašavaju željene dijelove prostora i sudjeluju u formiranju konačnog ugođaja.

Odabir tepiha ovisi o mnogim faktorima, a ponajprije o sadržaju prostorije u koji se postavlja. Može imati isključivo funkcionalnu ulogu - kao podna prostirka, koja pojačava toplinu doma, poboljšava zvučnu i toplinsku izolaciju poda te dodatnu dekorativnu, koja u modernim koncepcijama uređenja doma postaje primarna.

Održavanje tepiha je jednostavno. Učestalo usisavanje, povremeno brisanje vlažnom pamučnom krpom u smjeru vlakana (za uklanjanje zaostale prašine) i pravovremeno regiranje na mrlje od hrane i napitaka, učinit će ga urednim i dekorativnim dijelom interijera. Tepisi se izrađuju ručno ili strojno, od prirodnih ili sintetičkih vlakana.

Vuneni, svileni, kožni, laneni, bambusovi, akrilni, sintetički ili u mješanim sastavima, naći će svoju primjenu u različitim stilovima uređenja i svaki od njih dodatno obogatiti. Kvalitetu tepiha određuje način izrade i sastav materijala, vrsta i broj čvorova tj. gustoća po kvadratnom metru, težina i visina flora. Mogu biti klasični ili moderni, a odabir ovisi o željenom načinu uređenja.

Dnevni boravak "Uran – wenge bijelo" je izbor za danas. Napravljen je od najkvalitetnije oplemenjene iverice sa vrhunskom završnom obradom. Prednji dijelovi elemenata izrađeni su od medijapana u visokom sjaju, upotrijebljen je visoko kvalitetni furnir, a moguće je kombinovati dijelove po želji kupca. Cijena ovog boravka je 1.546 KM.

Pored akcije "Vikendom režemo cijene", u toku mjeseca juna sprovodimo akciju "Sve za ljubav". Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godine dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućit će kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.