Decembar 2018.
21

Promo / U prodaji stanovi u kompleksu Veneto Otoka, mjestu komfornog stanovanja

Klix.ba
Objekat se gradi na atraktivnoj lokaciji uz glavnu saobraćajnicu i samom ulazu u novo naselje na Otoci, na uglu ulice Bulevar Meše Selimovića sa južne strane i ulice Srđana Aleksića sa zapadne strane.

Objekat su projektovli renomirani domaći projektanti. Izvođenje radova i nadzor je takođe povjeren domaćim renomiranim izvođačima i inžinjerima. Cjelokupnu izgradnju projekta pratit će predstavnici domaćeg investitora, sa 100% domaćim kapitalom.

Bruto površina objekta je 34.000 m2. Za svaku stambenu jedinicu je predviđeno parking mjesto u dva podzemna nivoa garaža (ukupan kapacitet 228), a na nivou prizemlja su vanjska parking mjesta za poslovne prostore.

Na etaži prizemlja su predviđeni poslovni prostori različitih kvadratura od 355 m2 do 465 m2. Od I do X etaže se gradi jedanaest tipova stanova, kvadrature od 52 m2 do 117 m2. Na etažama XI i XII projektovani su penthouse-LOFT stanovi sa prostranim terasama i atraktivnim panoramskim pogledom na cijeli grad.

Osnovna opremljenost stana podrazumijeva podne obloge, parket u sobama, keramičke pločice u kuhinji i toaletima, kompletno opremljena kupatila, split sistem za hlađenje i priključke za energente.

Svaki stan ima zasebna brojila potrošnje struje, vodomjere za vodu i kalorimetre za grijanje. Tipovi stanova su većinom projektovani sa fleksibilnom mogućnošću dogradnje dodatne male sobe. U objektu su predviđena četiri lifta, a na svakoj etaži se nalaze ostave, koje čine sastavni dio svake stambene jedinice.

U galeriji pogledajte rješenja enterijera nekih od tipova projektovanih stanova. Prezentirani enterijeri isključivo su prikaz mogućih rješenja uređenja stana.

Planirani završetak radova je decembar 2018. godine.

Za više detalja posjetite web stranicu: www.veneto-otoka.ba ili nas kontaktirajte putem telefona: +387 (0) 33 567 432, 567 422 Ili putem e-maila: [email protected].