Pogledajte kako izgleda
13

Trudna Chrissy Teigen i John Legend prodaju svoj 24 miliona dolara vrijedni dom

S.H.P.
Foto: Anthony Barcelo
Foto: Anthony Barcelo
Manje od sedam dana nakon što su objavili sretnu vijest da očekuju svoje treće dijete, Chrissy Teigen i John Legend odlučili su prodati svoj raskošni dom i kupiti veći. U kući koja se nalazi na Beverly Hillsu živjeli su Chrissy, John, njihovo dvoje djece i Teigenina majka.

Par je ovu nekretninu kupio od Rihanne za 14,1 milion dolara u januaru 2016. godine, a potom su je uredili u svom stilu.

Njena cijena sada iznosi 23.950.000 dolara. Kuća ima sedam spavaćih soba i osam kupatila. Sadrži sobu za zabavu, kino, privatnu teretanu i igraonicu, a tu je i kuhinja u kojoj Chrissy provodi najviše vremena.

U kući postoje i dva ogromna ormara za odjeću. Sobe su velike i prozračne i sve imaju velike prozore od poda do stropa. U dnevnom boravku nalazi se i Johnov klavir na kojem je komponovao neke od njegovih najljepših pjesama.

Kuća je smještena na velikoj parceli, pa se u dvorištu mogu organizirati i velike zabave. Bazen sa morskom vodom omiljeno je mjesto za igru ​​djece. Tu je i "peć na drva, grill kuhinja i vinova loza ispod koje možete objedovati.