Pazio na svaki detalj
27

The Rock iznenadio svoju majku preuređenim domom: Sve je potpuno novo

D. J.
Holivudski glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, iznenadio je svoju majku Atu novim, preuređenim domom.

Na svom Instagram profilu The Rock je objavio video u kojem je pokazao kako su on i tim dizajnera preuredili dom, a snimio je i emotivnu reakciju svoje majke.

"Volim te, mama, ovo je iznenađenje za tebe. Kad sam bio mali, mrzio bih kada bi mama plakala. Sada sa zadovoljstvom gledam njezine suze radosnice", napisao je glumac u opisu videa koji je dirnuo mnoge.

"Meni i mom timu trebalo je osam sedmica da pripremimo novi dom. Sve što je mama vidjela kad je ušla je potpuno novo. Bio sam te sreće da sam joj i ranije mogao kupiti dom, ali ovaj je poseban", zaključio je u svojoj objavi.

"Mame su najbolje", "Ovo je nevjerojatno vidjeti. Dwayne ima jednu od najboljih duša na svijetu", "Predivno", "Ovaj video me rasplakao", komentirali su njegovi pratitelji.

Inače, zvijezda filmskih serijala "Jumanji" i "Brzi i žestoki" privatno je vrlo simpatičan, duhovit, čak i pomalo sramežljiv te je vrlo posvećen svojoj obitelji.
"Shvatio sam da je roditeljstvo najbolji posao koji sam ikada imao i koji ću ikada imati. Oduvijek sam želio biti dobar tata i svojim curama pružiti sve ono što nisam imao u djetinjstvu. Bio sam jedinac, tata je bio jako strog i u mom odrastanju s njegove strane nije bilo mnogo emocija. Mama mi je pružala potrebnu ljubav", izjavio je glumac ranije u jednom intervjuu.