Kuća i ured
0

Svečano otvoren: Deseen je jedinstveni izložbeno-prodajni salon u regiji

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Deseen d.o.o. je bosanskohercegovački idejni projekt koji u okrilju svog imena okuplja tri velika branda svjetskog ranga u oblasti dekoracije zidnih površina. Svečano je otvoren sinoć na adresi Kolodvorska 3B.

Najpoznatiji brendovi iz Italije, Belgije i Turske svojim će prepoznatljivim i prestižnim asortimanom zasigurno privući pažnju bh. javnosti.

Prvi put, samo u BiH, na jednom mjestu klijenti mogu odabrati najbolje za svoje domove ili poslovne prostore: trenutni hit u svijetu - luksuzne zidove od kože predstavlja brend Studio art, koji dolazi iz najbogatije talijanske pokrajine Veneto; savršeno dizajnirane kamene obloge, koje se izvoze u 50 zemalja svijeta, poznatog turskog proizvođača Pietra Kaikos te originalni i vrlo traženi zid od cigle koji simbolizira vrhunac belgijskog kvaliteta iz Vandersanden grupe.

Deseen je nastao iz prijeke potrebe za prevazilaženjem ukorijenjenih standarda te tendencije ka inovativnosti u oblasti uređivanja zidnih površina. Trendovski reljefni oblici ukombinirani sa starim, dobrim, prirodnim materijalima, kamenom, ciglom i kožom savršen su spoj za svaki dom.

"Kreirati novu dimenziju ambijenta sa stilom“ osnovna je filozofija firme, visoka kvaliteta proizvoda i usluga prilagođenih individualnim zahtjevima svakog klijenta glavna je nit vodilja.

Koncept Deseen Showrooma osmišljen je tako da klijentima ponudi potpuni osjećaj ugodnosti i slobode da dođu, pogledaju materijale i konsultuju se u vezi sa izborom. Na usluzi je osoblje koje po potrebi izlazi na teren i pomaže klijentima pri utvrđivanju neophodne kvadrature te daje savjete u vezi sa predmetnim materijalima. Također su moguće i izrade 3D projekata, shodno željama. U samom salonu, klijentima je na raspolaganju i mini bar kako bi upotpunio osjećaj opuštene i ugodne atmosfere.