Italijanski brend Coincasa
0

Specijalna novogodišnja ponuda ukrasa i svečanog dekora

Sarajevo-x.com
Coincasa je poznati italijanski brend kućne dekoracije i namještaja. Ovaj brend nudi jedinstvenu formulu za opremanje prostora na osoben i zanimljiv način.

Stil Coincase je tradicionalan sa primjesama etno i savremenih elemenata. Osnovna karakteristika Coincase je kombinacija različitih stilova iz cijelog svijeta, a svi ti različiti stilovi su interpretirani sa italijanskim ukusom za uređenje životnog prostora.

Ono sto Coincasu ovih dana čini posebno interesantnom za sve posjetioce BBI centra je specijalna novogodišnja ponuda ukrasa i raznog svečanog dekora za cijeli dom, kao i novi asortiman proizvoda po povoljnijim cijenama.

Kako se novogodišnji praznici koriste kao idealna prilika za okupljanje porodice u toplom domu, Coincasa će Vam pomoci da kreirate ovaj ugođaj u svom domu I da učinite praznike nezaboravnim. Specijalna ponuda ukrasa za jelku, novogodišnjih stoljnjaka, nadstoljnjaka, posuđa, jastučića I mnogih drugih svečanih dekorativnih predmeta će sve posjetioce Coincase ovih dana osataviti bez daha.

Pored najnovijih novogodišnjih kolekcija u Coincasi ovih dana možete kupiti i novogodišnje ukrase na sniženju od 50%. Ljubitelji italijanskog stila će ovu jedinstvenu priliku zasigurno iskoristiti na pravi način.

Od nedavno u Coincasi se može naći veliki izbor ogledala, ulja ne platnu, lampi, lustera i tepiha po veoma pristupačnim cijenama. Na primjer, početna cijena ogledala je 32,80 KM, slika 35,50KM, lampi 55,10 KM... Idealna prilika da ponovite svoj dom kao i da napravite prekrasne poklone za drage ljude.

Zato, posjetite IV sprat BBI centra i uživajte u opremanju svog doma kao nikada ranije.