Je li razlog pandemija?
4

Slavni u Hollywoodu uveliko prodaju luksuzne vile, na tržištu i penthouse Kate Winslet

E. Sk.
Slavni u Hollywoodu posljednjih mjeseci uveliko prodaju svoje luksuzne vile, a na tržištu se našla i jedna od nekretnina glumice Kate Winslet, po cijeni cijena od 5,7 miliona dolara.

Nakon Ellen DeGeneres, Nicole Scherzinger, Winone Ryder i mnogih drugih, svoj pentahouse u srcu New Yorka prodaje i Kate Winslet.

Malo je onih koji ne bi istog trena uselili u ovaj raskošan dvoetažni penthouse s izlazom na krov koji pripada Winslet. Popularna 45-godišnja zvijezda "Titanika" nekretninu je kupila 2004. godine, no sada nakon 16 godina lijepa oskarovka odlučila je da je vrijeme da se pozdravi s njom, piše Variety.

Luksuzni stan veličine 280 metara kvadratnih smješten je u njujorškom naselju Chelsea i ima četiri spavaće sobe te jednako toliko kupatila, a jedna od prednosti ove nekretnine je privatni balkon na krovu zgrade koju je glumica pretvorila u svoju malu oazu mira u srcu gradske džungle.

Novi vlasnik uživat će u prostranom "open space" prostoru koji spaja dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, što je danas postalo najvažnije prilikom kupnje nekretnine.

Svaki kutak stana uređen je vrlo minimalistički i prema aktuelnim trendovima u uređenju interijera, a plus je i veliki broj prozora u svim prostorijama, zahvaljujući kojima je stan cijeli dan ispunjen prirodnim svjetlom.