Sakupite i kupite
450

Sandra Bullock prodaje kuću s privatnom plažom za 5,7 miliona eura

Klix.ba
Foto: The Sun
Foto: The Sun
Za samo šest miliona eura mogli biste živjeti poput holivudske glumice Sandre Bullock. Naime, ona je svoju predivnu kuću s privatnom plažom stavila na prodaju i to za 5,7 miliona eura zajedno sa svim namještajem.

Ova kuća prostire se na 3.360 metara kvadratnih s velikom kuhinjom, kućnom teretanom, košarkaškim igralištem, bazenom i privatnim ulazom na plažu. Kuća se nalazi na otoku Tybee.

Smještena je na plaži koja ima gotovo tri hektara i ima sav namještaj. Glavna kuća ima četiri spavaće sobe i dnevni boravak s kaminom, ležernom kuhinjom i prostranom trpezarijom.

Novi vlasnici u svom domu imat će i kućnu teretanu koja također ima prostranu sobu za rekreaciju sa stolovima za stolni tenis.

Također, budući kupci mogu uživati u večeri na otvorenom ili se odmarati i čitati knjige na ljuljački. Veranda izvan dnevnog boravka i trpezarije gleda na bazen i veliko travnato dvorište. Također ima privatni i siguran pristup plaži.

Uz glavnu kuću nalazi se i pansion s tri spavaće sobe koji ima dnevni boravak otvorenog tipa, trpezariju i kuhinju s kaminom.

Sandra je ovu kuću 2001. godine kupila za 1,49 miliona dolara.