Kuća i ured
359

Salon namještaja Sinkro je dokaz da se vraća povjerenje u domaće proizvode

Više od 5.000 ljudi posjetilo je veliko otvorenje salona namještaja Sinkro, a s obzirom na odličan plasman njihovih proizvoda, Uprava Sinkra je mišljenja da se domaćim proizvodima vraća povjerenje.
Veliki broj sretnih posjetilaca
Veliki broj sretnih posjetilaca

S obzirom na ovu činjenicu, te kao zahvalu na datom povjerenju, odlučili smo da akciju produžimo do 28. aprila.

Na akciji kupci mogu pronaći veliki broj izvoznih modela po sniženim cijenama. Otvorenju salona je prosustvovao veliki broj zvanica iz javnog i poslovnog života BiH.

Veliki broj sretnih posjetilaca
Veliki broj sretnih posjetilaca

Sinkro se obavezuje da će svojim kupcima nastaviti proizvoditi namještaj evropskog kvaliteta i prodavati ga po bosanskim cijenama.

Sinkro je jedan od najvećih izvoznika namještaja iz BiH. Inače, firma Sinkro zapošljava više od 200 ljudi, a cilj je upošljavanje još dvije stotine radnika u naredne dvije godine.

Naše proizvode izlažemo na sedam najbitnijih sajmova u Evropi, a već petu godinu izlažemo na Sajmu namještaja u Briselu, kao jedina firma izlagač van Evropske unije.

Za vrijeme trajanja akcije, Sinkro nastavlja sa dijeljenjem poklon jastučića svojim vjernim kupcima. Sinkro d.o.o. se nalazi u ulici Put Famosa 38 u Sarajevu, a sve informacije možete pronaći i na www.sinkro.com.