Savjet
0

Rasvjeta, instalacije i uređenje radne sobe

Sponzorirani članak
Učinkovita radna soba zahtjeva i ambijentalno i radno svjetlo. Kako bi se izbjeglo naprezanje očiju, svjetlost bi trebala dopirati ili odozgo ili sa strana vašeg računara. Nije dobro sjediti nasuprot prozora bez zavjesa ili sjenila. Ukoliko je vaš prostor malen, razmislite o trećoj opciji - podnoj lampi koja će osvjetljavati strop i osigurati ambijentalnu rasvjetu bez zauzimanja dragocjenog mjesta na stolu.

Računari, laserski pisači i veliki kopirni uređaji trebali bi biti na zasebnim osiguračima zbog toga što troše puno električne energije. Najbolje bi bilo da se sa električarem posavjetujete oko mjesta na koja je najbolje postaviti utičnice i telefonske priključke.

Svakako svoju radnu sobu oplemenite ponekim zanimljivim detaljem ili dekoracijama koje će u vašu radnu sobu prenijeti dio vaše osobnosti. Ukoliko je radna soba dio neke druge prostorije pokušajte jasno vizuelno odvojiti radni dio od dijela predviđenog za druge namjene. Pobrinite se da u radnoj sobi imate mir koji vam je za rad potreban.

Ormari Vega

Da biste upotpunili vaš ured, predstavljamo vam Ormare Vega koji spadaju u vrh ponude uredskog namještaja. Izrađeni su od visokokvalitetne iverice sa vrhunskom završnom obradom, u kojoj je upotrijebljen visokokvalitetni furnir. Ormari se mogu povezati stropom debljine četiri centimetra, što dodatno utiče na njihovu stabilnost. Debljina unutrašnjih polica je dva centimetra. Rukohvati i okviri stakla su od aluminija. Podesive noge po visini, omogućavaju prilagođavanje čak i neravnim podlogama kancelarije.

Uz ovu kombinaciju, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite i za Vega stol.

Emisije Top Meblo HOMEinfo gledajte i na YouTubeu.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 19.45 sati, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas petkom na radiju M i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo vas očekuju i nagrade.