Kuća i ured
28

Promo / Prozori od Rehau profila-Budućnost Vašeg doma

Već preko 60 godina REHAU razvija i proizvodi sisteme profila za prozore, vrata, fasade i roletne. Inovativan način razmišljanja, blizina prakse i tradicionalno visoki zahtjevi su naše mjerilo. Kompetentnost i otvorenost za inovacije učinili su da REHAU postane vodeći dobavljač sistemskih rješenja na bazi polimera i servisnih usluga na području građevinarstva, automotiva i industrije.

Zahvaljujući kombinaciji veoma efikasnog razvoja i izrazito decentralizovane organizacije prodaje i servisnih usluga, međunarodna grupacija se na tržištu svrstala među TOP-dobavljače. Visok stepen profesionalizma od razvoja materijala do izrade, kao i strast prema neograničenom potencijalu primjene polimernih materijala predstavlja preduslov da vodeća premijum marka bude širom svijeta uspješna. Ova sinergija i usko partnerstvo sa pogonima za proizvodnju prozora kao i mnogobrojni saradnici educirani i obučeni na REHAU akademiji, su od REHAU napravili vodećeg proizvođača sistema profila za prozore, vrata i roletne.

REHAU sarađuje samo sa stručnim i iskusnim proizvođačima prozora. Tu ćete biti posavjetovani od strane stručnog osoblja bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, od oblika prozora, preko odabira karakteristika toplotne i zvučne izolacije, protuprovalne zaštite, pa sve do željene boje. Prozori će biti napravljeni, dostavljeni i montirani isključivo prema Vašim željama i zahtjevima.

Ekonomsko rješenje za Vaš dom

Odabirom jednog od REHAU sistema profila za prozore, napravili ste pravi izbor.

Prednosti : – Ušteda energije zahvaljujući visokom stepenu toplotne izolacije – Uživanje u tišini zbog dobre zvučne izolacije – Osjećaj sigurnosti usljed individualnih mjera protuprovalne zaštite – Kreativan dizajn prozora zbog velikog izbora boja i oblika – Jednostavno održavanje zahvaljujući visoko vrijednoj i glatkoj REHAU HDF površini (High-Definition-Finishing) – Dugotrajnost i pouzdanost.

Više detalja pronađite na Rehau stranici ili na Facebook stranici REHAU BIH.