|

Promo
/
Probudite kreativnost uz Pritt i moć prirodnog lijepljenja

Probudite kreativnost uz Pritt i moć prirodnog lijepljenja
5
Sponzorirani članak
12.9.2017. u 09:00
0
komentara
5

dijeljenja
Probudite kreativnost uz Pritt i moć prirodnog lijepljenja
Da li ste znali da je Henkel izumio prvo ljepilo u sticku u svijetu, nakon proučavanja ruža za usne? Ove godine, Pritt stick slavi 48. rođendan!
Zahvaljujući svojim vrijednostima, inovacijama i tehnologiji, Pritt ima vodeću poziciju u industriji ljepila. Pritt stick je jedino ljepilo u svijetu koje je napravljeno od 90% prirodnih sastojaka, uključujući krompirov škrob, šećer i vodu. Moć prirodnog lijepljenja je najbolje rješenje za dječije radove.

Pritt nudi proizvode za upotrebu u domaćinstvu, školi i uredu. Ljepila u sticku, tečna ljepila, trake i korekturna sredstva su dio Pritt asortimana. Bilo da je u pitanju papir, karton ili fotografije, Pritt potiče kreativnost i omogućava da napravite sve što možete zamisliti!

Oslobodite svoju maštu i otplovite u svijet avantura i fantazije. Napravite gusarski brod ili dvorac iz bajke, i pritom se dobro zabavite! Izrada različitih radova i kolaža razvija motoričke i kognitivne sposobnosti kod djece što je izvrsna prilika da kroz igru nauče nešto novo. Uz pomoć Pritta, učenje može biti zabavno!
Pritt asortiman, od sada možete pronaći u svim većim objektima u Bosni i Hercegovini.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.