Jezivo otkriće
24

Porodicu danima mučio smrad u praonici, iza veš mašine pronašli uzrok: Ništa ne smrdi gore

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Društvenim mrežama posljednjih dana širi se video od kojeg se mnogima "diže kosa na glavi".

Naime, žena po imenu Amanda otkrila je da ju je danima brinuo nepodnošljivi smrad u njenoj praonici, ali kada je otkrila razlog tog neugodnog mirisa ostala je zaprepaštena.

Amanda je prvo pregledala mašinu za pranje veša, ali u njoj nije bilo stvari koje bi bile uzročnik tog neugodnog mirisa. Odlučila je zamoliti svog supruga Johna da provjeri o čemu se radi.

@mum_that_toks If your laundry room still smells maybe check UNDER your washing machine 😳 I think it died when the heat pumps were running in our laundry for 5 days 😳 I made Johan check under every appliance in the house. New fear definitely unlocked 😭 #australia #queensland #laundrytok #washingmachine #snake #snakeinhouse #fyp ♬ original sound - Amanda (mum_that_toks)

Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je John zeza s kliještima u ruci, ali nakon što pomakne perilicu rublja više mu nije tako smiješno.

"Moj Bože, je li prava? Je li živa?", upitala je Amanda, a zatim pokazala kako je izvor smrada bila uginula zmija.

"To čak nije bila prokleta mašina Bože mili, koliko je dugo živjela ispod, kako se ovo dogodilo?", upitala se Amanda.

U odjeljku za komentare ljudi su brzo podijelili svoje zgražanje.

"Mrtva zmija doista ima najgori miris i jako ga se teško riješiti", "Smrad mrtve zmije doista je nešto što se razlikuje od bilo kojeg drugog mirisa... Puno gore je od smrada glodavaca", "Mrtve zmije imaju baš intenzivan smrad", nizali su se komentari.

"Bacila bih pogled ispod perilice da se uvjerim da ispod nema njene mame", savjetovala je jedna pratiteljica.