Brzo i lako
22

Pomoću trika sa svijećom riješite se kamenca iz kupaonice

N. C.
Koliko god čeznuli za predivno opuštajućim kupatilom u kojem bismo se mogli opustiti i uživati ​​u dugom kupanju u kadi, realnost je da ovo može biti jedna od najtežih prostorija u kući kada je u pitanju održavanje.

Uporne mrlje od tvrde vode, poznate i kao kamenac, mogu se vrlo lako nakupiti na vašim tuševima i slavinama, zbog viška minerala koji se nalaze u tvrdoj vodi, a može biti prilično teško ukloniti ih ribanjem.

@mmarlo__5862 Works great! #fyp #homehack #lifehackstiktok #lifetipsandtricks #bathroomhack #iwastodayyearsold #cleaninghacks #cleaningtipsandtricks ♬ Makeba - Jain

Srećom, pomoću trika od pet sekundi za uklanjanje mrlja kamenca možete brzo i lako očistiti kupaonicu.

U videosnimku na TikToku koji je oduševio obožavatelje čišćenja, stručnjakinja za kućnu njegu Marilyn je podijelila: 'Trik za život. Utrljajte vosak za svijeće na svoju slavinu. Voda će odmah iscuriti. Nema više mrlja od tvrde vode".

Snimak prikazuje kako ona trlja običnu svijeću po slavini, prije nego što ispere vosak, uz opasku da trik radi odlično. Površina tek očišćene slavine izgledala je sjajno i bez mrlja, ostavljajući mnoge impresioniranima.