Tropski detalji
5

Pogledajte Targetovu proljetnu kolekciju za dom koja će vas oduševiti

Klix.ba
Foto: Target
Foto: Target
Target je jedna od najpoznatijih kompanija koje proizvode namještaj i dekorativne dodatke. Pri tome su sve njihove stvari veoma povoljne i većina ljudi ih može priuštiti.

U 2017. godini izbacili su mnogo modernog i kvalitetnog namještaja koji je ove godine upotpunjen kolekcijom rasvjetnih detalja koju je dizajnirala Leanne Ford.

A njihova najnovija kolekcija zadivila je sve one koji su je imali priliku vidjeti.

"Target slavi proljeće, a proljeće je proslava novih početaka i savršeno vrijeme da u svoj dom udahnete novi život", rekao je Targetov viši potpredsjednik i generalni menadžer za robu Jill Sando.

Stoga ne bi bilo loše da i vi svoj dom obogatite novim dekorativnim detaljima ukoliko nema potreba za novim namještajem.

Nova kolekcija naći će se u prodaji 31. marta, a u njoj ćete moći naći stolice za vrt, nove posteljine u nijansama umirujuće plave boje. Također, kolekcija sadrži i mnoštvo klasičnih komada poput stolica od trske i dekorativnih detalja s tropskim dizajnom.

Naravno iz Targeta nisu zaboravili ni dekorativne detalje za vaše kupatilo pa su lansirali nevjerovatno lijepe peškire.

Osim umirujuće plave posteljine, za one smjelije dizajnirali su i jednu s tropskim dizajnom. Tu su svakako jastuci i jastučnice, tepisi u boho stilu, zatim posuđe, vaze i lampe.