kompanija luk predstavlja
23

Pobijedite vrućinu uz Midea klima uređaje

Kako pobijediti visoke temperature koje donose vrući ljetni dani i osigurati ugodan boravak u prostoru? Prognoze za period koji dolazi najavljuju novi toplotni val sa najvišim dnevnim temperaturama između 32 i 39, a na jugu zemlje i do 42 stepena.

Kako bi ovakve temperature i suh zrak bile podnošljive, sve više građana se odlučuje za kupovinu klima uređaja. U širokom spektru brendova koji se nude na tržištu potrebno je odabrati kvalitetan uređaj, sa osiguranim servisom, a uz to će prednost za imati uređaji sa povoljnom cijenom. Istovremeno je važno voditi računa o ekološkoj prihvatljivosti, potrošnji novca i energije, funkcijama, te garanciji koju proizvođač daje na uređaj. Zbog poskupljenja plina i nesigurnosti dostupnosti drugih energenata posebno su popularni inverter klima uređaji koji su odličan izbor za grijanje tokom zimskih mjeseci.

Kompanija LUK koja se na tržištu profilirala kao centar za grijanje i klimatizaciju na tržište donosi brend Midea koji već treću godinu osvaja veliko povjerenje korisnika na tržištu BiH. Midea je proizvođač klima uređaja koji se od lokalnog branda razvio u internacionalni i inovativan brand dostupan u više od 200 zemalja. 35 godina iskustva u proizvodnji klima uređaja, 35 svjetskih priznanja za kvalitet i 40 internacionalnih nagrada za dizajn unutrašnjih jedinica čine Midea brend prepoznatljivim po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Midea posjeduje čitav asortiman klima uređaja kućne serije i u LUK asortimanu možete pronaći: split klime, multi-split sisteme i klimatizaciju za poslovne objekte.

Donosimo samo neke od razloga zašto prednost dati Midea klima uređajima.

  • Dizajnirani su sa naprednom Inverter Quattro tehnologijom, Midea klima uređaji imaju jedan od najjačih inverterskih kompresorskih sistema u kategoriji i mogu raditi pri ekstremno visokim i niskim temperaturama bez prekida, od -32°C do 68°C.

  • Izdržljiva i otporna vanjska jedinica sa tehnologijom Golden Fin koja omogućava otpornost vanjske jedinice na koroziju, prljave masnoće, oksidaciju i druge korozivne elemente garantujući 8 puta duži radni vijek.

  • Genuis Core tehnologija inverterskog kompresora Midea, može precizno upravljati klima uređajem, istovremeno smanjujući potrošnju energije. Optimizirani dizajn ventilatora može učinkovito djelovati protiv otpora zraka i značajno smanjuje buku te daje isti volumen protoka zraka s 30% manjom potrošnjom energije.

  • Klima uređaji su opremljeni ECO tehnologijom za uštedu energije, koja u kombinaciji sa visoko efikasnom inverter tehnologijom čini Midea uređaje izrazito ekonomičnim. Aktiviranjem ove funkcije uređaj će raditi u 8-satnom režimu koji štedi 60% energije u odnosu na normalni način rada.

Jedan od najprodavanijih Midea uređaja, koji će odgovoriti na sve vaše zahtjeve je zasigurno inverter model All Easy Pro energetskog razreda A+++ u režimu hlađenja i A++ u režimu grijanja. Uređaj je opremljen filterima za pročišćavanje koji eliminišu neugodne mirise, nikotinski, dim, sitne čestice prašine i bakterije, te sprečava alergije i poboljšava funkciju pluća. Ovisno o željama i potrebama, klima uređaj se može aktivirati prije dolaska u prostoriju kako bi temperatura bila optimalna za boravak pomoću Wi-Fi konekcije i pametnog telefona. Ako ujedno tražite uređaj koji će vas i grijati onda je ovaj model pravi izbor. Uz opremu kao što je grijač tavice kondenzata i grijač kompresora vanjske jedinice uređaj će vas grijati čak i na temperaturi od -25°C.

Za sve koji žele smanjiti troškove i uštedjeti do 60% energije savršeno rješenje je Midea model Xtreme Save A++ energetskog razreda u režimu hlađenja. Njegova vrlo učinkovita izvedba u kombinaciji s dva filtera za pročišćavanje zraka, iECO funkcijom koja štedi energiju, 3D protokom zraka i tihim načinom rada od samo 20 dB(A) čini ga sigurnim rješenjem za hlađenje i grijanje.

Ako vam je potreban samo uređaj za hlađenje, preporuka je izuzetno efikasan i povoljan model Xtreme on/of koji će hladit čak na temperaturi od 46°C. Uređaj odlikuje izuzetno tih rad, gusti filter za prečišćavanje zraka koji će eliminisati prašinu, bakterije, te osigurati svjež i pročišćen zrak u prostoru.

Više o uređajima saznajte klikom na link.

LUK kao ekskluzivni distributer, uz profesionalnu uslugu tima za projektnu podršku osigurava da možete odabrati najbolji sistem za vaš prostor. Kako bi se lakše odlučili za kupovinu, LUK nudi sljedeće pogodnosti:

  • Kompletne sisteme za klimatizaciju
  • Tehničko savjetovanje za optimalan izbor opreme
  • 10% popusta na gotovinsko plaćanje
  • Garanciju 24 mjeseca
  • Beskamatno plaćanje i do 12 rata uz shopping kartice partnerskih banaka

Za više informacija kontaktirajte LUK projektni tim i prodajno osoblje na mail [email protected] ili posjetite najbližu LUK poslovnicu.

Lokacije poslovnica pogledajte klikom na link.