Petra Ecclestone otvorila vrata svog dvorca nakon obnove

S
Sarajevo-x.com
16.2.2012. u 19:13
0
28
Petra Ecclestone otvorila vrata svog dvorca nakon obnove
0
Petra Ecclestone otvorila vrata svog dvorca nakon obnove
Petra Ecclestone, bogata nasljednica vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea, je završila rekonstrukciju svog dvorca u Los Angelesu.
Vila koju su nekad posjedovali televizijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Candy sagrađena je 1991. godine, a Petra ju je kupila prošle godine za nevjerovatnih 85 miliona dolara.

Kompletna rekonstrukcija je završena za svega devet sedmica, ponajviše zahvaljujući naporima britanskog arhitekte Gavina Brodina i tima od 500 ljudi.

Za kupovinu raskošne vile Petra je jednim dijelom bila motivirana željom za ulaganjem u nekretnine, dok je s druge strane htjela provoditi više vremena u Los Angelesu, kako bi promovirala modnu liniju Stark.


Petra i njen suprug James Stunt su W magazinu pokazali novouređenu kuću u kojoj je 14 spavaćih soba, nekoliko dnevnih boravaka, bazen, solarij, kuglana, kino i bar.

"Znam da je kuća ogromna, ali takve su bile i sve ostale koje smo pogledali. Razlika je što su sve ostale izgledale ko muzeji, bez topline i udobnosti", kazala je Petra.

Iako je jedan od brojnih dnevnih boravaka u potpunosti bijele boje, Petra je priznala da ima muški ukus.

"Sve u kući je poprilično tamno i seksi, zbog čega imate osjećaj da ste u budoaru", objasnila je Petra.


Na drugom spratu raskošnog dvorca nalazi se šest gostinskih soba, uključujući i glavni apartman koji se prostire na 650 metara kvadratnih.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: