Pet savjeta
11

Personalizirajte dom bez velikog ulaganja i puno muke

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Nema mjesta poput doma. Svačiji dom je mirna luka i oaza sreće. Iako njegovo uređenje nekada može biti teško, zahtjevno i skupo, donosimo pet načina kako da brzo i jednostavno personalizirate vaš dom bez imalo muke.

Obojite prostor

Na prvom mjestu trebali bi razmisliti o bojama. Razmislite koje su boje vaše omiljene. I krenite u bojenje vašeg životnog prostora. Za početak kupite šarene jastučnice. One će vašem dnevnom boravku dati svjež i živahan izgled bez da ćete izdvojiti mnogo novca.

Pokažite gdje ste putovali

Umjesto što stalno prijateljima pokazujete slike gdje ste sve putovali zašto jednostavno ne bi svoj ormar pretvorili u mapu s razglednicama i fotografijama.

Ako niste od onih koji vole putovati ovaj trik možete iskorisiti i u kuhinji personalizirajući tako kuhinjske ormariće s svojim omiljenim kolačima i njihovim receptima.

Iskoristite hobije

Zbog čega biste bacali novac na dekorativne detalje kada ih možete sami napraviti. Pokažite kojim se hobijem bavite bilo da šijete, heklate, pletete. Sve što sami dizajnirate vašem prostoru dat će određenu dozu šika.

Kombinirajte stilove

Sve svoje kolekcionarske figurice stavite na jedno mjesto. Što da ne. Kombinirajte svoje starinske satove s keramičkim figuricama ptica i staklenim čašama.

Pokažite svoju zbirku umjetnina

Volite umjetnička djela, međutim nemate novca da ih si priuštite? Nikakav problem. Kupite knjigu likovnih grafika vašeg omiljenog umjetnika, a potom izrežite nekoliko stranica, uokvirite ih i imate svoju sliku. Jednostavno, zar ne?