Salon namještaja Alfemo
0

FOTO / Novo na eKupon.ba: Tri bijele korpe za garderobere za 12 KM

Sponzorirani članak
Salon namještaja Alfemo vam putem portala eKupon.ba nudi nevjerovatnu ponudu - platite 12 KM umjesto 24 KM za tri prelijepe bijele korpe za garderobere.

Samo preko najposjećenijeg portala za grupnu kupovinu eKupon.ba ove korpe možete kupiti za čak 50% popusta i to za samo 12 KM umjesto 24 KM. Možete kupiti tri kupona za sebe i svoj ormar napuniti divnim bijelim korpama.

Alfemo je renomirana fabrika namještaja, koja svoje proizvode izvozi diljem Evrope i svijeta. U velikom salonu namještaja u Sarajevu, smještenom u krugu Intershopa/Interexa na Pofalićima, u ulici Kolodvorska 12, Alfemo domaćem tržištu nudi osvježenje u ponudi namještaja.

U ekskluzivnom salonu namještaja Alfemo možete pronaći sve što je potrebno za uređenje ili originalno renoviranje.

Alfemo posebnu pažnju poklanja namještaju za mlade. U salonu su predstavljeni programi dječijeg namještaja koji nose licencu Disney i imaju za cilj približiti najmlađim junake crtanih filmova.

Ljubazno osoblje salona stoji vam na raspolaganju za sve savjete i stručna pitanja. Poznati svjetski namještaj sada je i vama na dohvat ruke te kupovina može da predstavlja zadovoljstvo a dom da bude ispunjen modernim i lijepim formama.

Posjetite salon Alfemo i pronađite nesto za sebe i svoj dom i uvjerite se u kvalitet i jedinstven dizajn Alfemo namještaja.