Kuća i ured
4

Novi Jupol Classic sa poboljšanom formulom

Sponzorirani članak
JUB i ove godine oduševljava sa novostima iz svog prodajnog programa. Tako na tržištu ovog proljeća predstavlja poboljšanu formulu i izdašniju pokrivajuću boju Jupol Classic, s kojom od sada možete obojiti i do 20% više unutrašnjih zidnih površina.

Na osnovu analize tržišta i korisnika unutrašnje zidne boje Jupol Classic, s novom formulom smo se približili uobičajenom načinu upotrebe proizvoda. S tom namjerom smo pri razvoju nove formule veliki akcenat dali i razrijeđivanju boje s vodom. Tako sada možete poboljšanu unutrašnju boju Jupol Classic razrijediti sa 15% vode, s manjom količinom izdašnije boje sada možete obojiti još više unutrašnjih zidnih površina. Nanošenje boje biće jednostavnije i bez vidljivih tragova valjka, boja sa poboljšanim filmom zidovima će osigurati finiju strukturu i ljepši izgled, što će korisnici posebno cijeniti. Jupol Classic je prikladan i za pripremu različitih nijansi boja, koje će vas ove godine razveseliti u vašem domu.

Jupol Classic je unutrašnja zidna boja, kojoj korisnici vjeruju više od 40 godina, na osnovu dugogodišnjeg iskustva, koje smo stekli skupa s vama, sada je još bolja i korak naprijed u ostvarenju vaših očekivanja. Tu disperzijsku boju danas kupuje sedam od deset kupaca, a s bojama iz porodice JUPOL godišnje obojimo 200 miliona kvadratnih metara zidnih površina. 15-litarska ambalaža je dovoljna za bojenje do 100 kvadratnih metara zidnih površina.

Prednosti boje Jupol Classic s poboljšanom formulom: veća izdašnost boje: 15 l boje od sada i do 100 m² zidnih površina, do 20% više obojenih površina, veća pokrivnost, lakše nanošenje boje, a s novim filmom boje postižemo ljepši izgled obojenih površina.

Porodica unutrašnjih zidnih boja Jupol kod nas je najpoznatija i povjerenja vrijedna robna marka. Potrošači su boje Jupol već šestu godinu zaredom nagradili s priznanjem "Trusted Brand". Sa nagradom "Okolišu prikladno preduzeće" JUB ujedno pokazuje svoju visoku osviještenost pri smanjenju opterećenja zraka, vode i tla (www.jub.eu).

Fasadni sistemi sa višegodišnjom garancijom (25 godina)

Sa Jubizol fasadnim sistemima ujedno rješavate zahtijeve zadovoljavajuće i učinkovite toplotne izolacije vanjskih zidova objekta i odgovarajuću zaštitu fasadnih površina od atmosferskih uticaja, te ostvarujete svoje želje za estetskim izgledom svog objekta.

Vrhunska kvaliteta

Sve Jubizol fasadne sisteme odlikuje vrhunska kvaliteta, što potvrđuju rezultati istraživanja na vlastitim inovativnim fasadnim poligonima i u najbolje opremljenim laboratorijima Tehnološko istraživačkog centra JUB, pa i rezultati kontrolnih testiranja i certificiranja u ovlaštenim ustanovama u Sloveniji i inozemstvu. Danas JUB ima evropske tehničke saglasnosti za sve verzije Jubizol fasadnih sistema.

Fasadni sistemi Jubizol: 40% uštede energije i višegodišnja garancija

S primjerenom toplotnom zaštitom fasade možete najbrže i najučinkovitije sniziti troškove grijanja kuće u zimskom periodu, a ljeti spriječiti zagrijavanje unutrašnjosti i sniziti troškove hlađenja. Izvođenjem fasadnog sitema Jubizol, za koji JUB nudi višegodišnju garanciju na funkcionalnu kvalitetu, godišnje ćete uštedjeti više od 40 posto energije.

Više informacija možete dobiti na www.jub.eu.

JUB