{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Moj San otvorio savremeni studio madraca u shopping centru Alta

23.8.2014. u 10:10
217
Moj San otvorio savremeni studio madraca u shopping centru Alta
217
Renomirani domaći proizvođač madraca i pratećeg programa za spavanje, Moj San, otvorio je novi prodajni objekat u shopping centru Alta. Radi se o savremenom studiu madraca gdje je moguće vidjeti kompletan asortiman ovog proizvođača.
Moj San kao moderna industrija sistema za spavanje ima za cilj obezbijediti kupcu najbolji kvalitet sna. Inovativna, savremena i moderna rješenja, kroz podršku visoke tehnologije, omogućili su ovom brandu poziciju lidera na našem tržištu. Želja za konstantnim unapređivanjem kvalitete proizvoda i obezbjeđenja zadovoljstva kupaca su timu mladih ljudi iz ove kompanije dali podstrek za educiranjem u polju sistema spavanja. Krajnji cilj Mog sna jeste omogućavanje kvalitetnog sna za zdrav život. Kreativni pristup pri uvođenju novih proizvoda, te osvježavanje linija proizvoda, fleksibilnost i posvečenost kupcu dali su ovoj firmi prepoznatljivu reputaciju.

Novom tehnologijom do zdravog snaJedna od novina koju možete testirati u novootvorenom studiju madraca Moj San, u shopping centru Alta, jeste uređaj X-sensor. Radi se visokosofisticiranom, prenosivom uredjaju zahvaljujuci kojem možete testirati različite modele madraca ovog proizvođača. Na LCD displayu uređaja, se nakon svakog testiranja evidentiraju dodirne tačke pritisaka vašeg tijela i madraca nakon čega vam stručno osoblje u salonu može preporučiti koji madrac je idealan za vas.

Istrazite svoje snove sa nekim od proizvoda iz Mog Sna.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: