Postanite i vi ponosni vlasnik
0

Kupovina apartmana u Dubrovačkim vrtovima sunca je kvalitetna investicija

Sponzorirani članak
Dubrovački vrtovi sunca sa zadovoljstvom obavještavaju da su već drugu godinu zaredom ponosni dobitnici Zlatne nagrade za izvrsnost u kategoriji Najbolji u razvoju u južnoj Evropi, koju dodjeljuje Overseas Property Professional. Ovu nagradu, zajedno sa činjenicom da je odmorište doživjelo jednu od najuspješnijih turističkih sezona, sa 95 posto korištenja ovog ljeta, pokazuje kako su se nametnuli kao jaka odmorišna destinacija Evrope.

Uz to, Dubrovački vrtovi sunca primili su još prestižnih nagrada za najbolji rezort na plaži u Evropi (Best Beach Resort, Europe), prema odabiru World Luxury Travel Awards 2012; najbolji rezort u Hrvatskoj, prema odabiru International Hotel Awards 2012, te najbolji međunarodni SPA resort, prema 2012 Spa Traveller Awards.

Za Dubrovačke vrtove sunca sudije su kolektivno prokomentarisale: "Niko ne bi mogao proturječiti pažljivom planiranju i ukupnoj predanosti tima uključenog u razvoj Dubrovačkih vrtova sunca. Ovo je zaista dobro prezentiran, visokokvalitetan zahvat - istinska perjanica razvoja Hrvatske. Ona zaslužuje poslovati dobro i tim iza scene jasno zna šta tačno trebaju uraditi da bi stigli tamo. Ovo je divna studija slučaja o tome kako osvježiti veliki razvoj elanom i kvalitetom".

Hotel Radisson blu, koji posluje u sklopu rezorta, primio je dvije nagrade TripAdvisor, svrstan je među 25 najboljih hotela i među 25 najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj. Ovu, kao i spa nagradu, hotel je osvojio zahvaljujući ocjenama gostiju.

Dubrovački vrtovi sunca su odmaralište s pet zvjezdica, smješteno u Hrvatskoj na Dalmatinskoj obali, samo 15 minuta od UNESCO-vog Starog grada Dubrovnika. Odmaralište je jedno od malobrojnih u Hrvatskoj koje nudi i ugostiteljske hotelske sadržaje, kao i priliku za vlasništvo nad rezidencijom. Zahvaljujući jednom od najsadržajnijih lječilišta na Jadranu, odmaralište također ima svoju privatnu plažu, zbirku od trinaest barova i restorana, tri bazena, veliki sportski klub i razna događanja svake nedelje. Pored toga, odmaralište nudi neke od najvećih i najfleksibilnijih prostora za sastanke u Dubrovniku i Hrvatskoj (kapaciteta do 900 ljudi), čineći idealnu lokaciju za konferencije i poslovni odmor.

Investirajte u Hrvatskoj tako da ubuduće ljetujete besplatno, moto je Dubrovačkih vrtova sunca. Ako želite da uživate u prednostima odmarališta kada god to poželite, trebali biste posjedovati jednu od naših rezidencija.

Rezidencije s jednom spavaćom sobom koštaju od 184.000 eura za prizemlje s pogledom na vrt, pa sve do 335.000 eura za veće rezidencije s jednom spavaćom sobom sa premium panoramskim pogledom na Jadransko more ili rezidencije s dvije spavaće sobe, čije cijene su od 310.000 eura za rezidenciju s pogledom na vrt, do 555.000 eura za veće rezidencije sa dvije spavaće sa premium panoramskim pogledom na more. Dubrovački vrtovi sunca ostvaruju vaše snove!.