{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Knauf izolacija fasade kamenom vunom: Akcijske cijene za debljinu od 8 cm

S
14.4.2014. u 14:41
5
Knauf izolacija fasade kamenom vunom: Akcijske cijene za debljinu od 8 cm
5
Koliko ste novaca ove zime potrošili za grijanje vaše kuće? Je li vam bilo dovoljno toplo i osjećali ste se ugodno ili ste imali osjećaj da vam toplina jednostavno bježi kroz zidove? Ako živite u kući bez izolacije fasade potrošili ste duplo više novaca za grijanje nego kod izolirane fasade. Zaustavite to!


Za sve koji žele kvallitetnu fasadu koja će uštedjeti na režijama, zimi grijati, a ljeti hladiti, rješenje leži u izolaciji od kamene vune Knauf Insulation.

Zašto fasadu izolirati pločama od kamene vune, a ne drugim izolacijskim materijalima? Evo odgovora:
• Toplinska zaštita i ušteda
Kamena vuna je odličan toplinski izolator koji sprečava gubitak topine zimi i pregrijavanje prostora ljeti. Kuća s izoliranom fasadom troši 50% manje energije za grijanje od one neizolirane!
• Kuća ‘diše’
Kamena vuna osigurava ‘disanje’ vanjskih zidova čime se omogućava nesmetan prolazak viška vodene pare i vlage iz unutarnjeg prostora prema van te ne dolazi do pojave opasnih plijesni.
• Zvučna zaštita
Struktura kamene vune zaustavlja i upija sve neželjene zvukove s ulice i donosi mir u vašu kuću.
• Protupožarnost
Proizvodi od kamene vune prema međunarodnom standardu spadaju u najvišu klasu negorivosti A1. Radi se o negorivim materijalima koji štite od požara i spašavaju živote.
• Prirodan i trajni materijal
Ne kaže se uzalud ‘postojan kao kamen’. Nema opasnosti od preranog starenja materijala, drobljenja i raspadanja.Princip izvođenja fasade s kamenom vunom isti je kao i kod fasada s drugim izolacijama. Ploče kamene vune se lijepe i mehanički pričvršćuju na zid prema pravilima struke. Preko izolacije nanosimo ljepilo i armirajuću mrežicu, predpremaz i na kraju završni sloj prema želji.

Knauf Insulation fasadne ploče FKD-S su certificirane u sustavima sa svim renomiranim proizvođačima ljepila i žbuka. Više na www.izoliraj.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: