Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa treba 17 ventilatora za ove trikove, jeftinije dodje kupiti klimu 😂😂
Otvoriš frižider, otvoriš hladnjak - gurneš malo glavu, rashladiš, zatvoriš hladnjak, zatvoriš frižider i čekaš dok se glava opet ugrije. Ponavljati to dok ne prođe toplotni talas. Ako malo nabrekne glava - pod česmu je mlakom vodom 5 minuta. Ako i dalje ne popusti, onda se hitno iselite u Švedsku.
Ovo mi je super: ...bolji efekat rashlađivanja postići će se ako ventilator stavite ispred otvorenog prozora kako bi taj hladni zrak zaista cirkulirao. Još nam samo recite gdje da nađemo taj hladni zrak? I šta će nam ventilator, ako nađemo taj hladni zrak?
Ja bih rado ostavio otvoren prozor preko noci, ali zahvaljujuci nasoj drzavi, ni taj luksuz vise nemam, jer bi mi Selmin i Sefikov bradr mogao uci u kucu.
I onda bi bradr mogao na hladjenje u ilovacu, a ja u Zenicu. Ehh..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja "njega" cesto prebacujem s lijeva na desno i tako mi se "da-mu" ne oznoje🤗😂
Nikako!
Pa odakle mi hladni zrak??? Da ga imam ne bih se za*ebavao sa ventilatorima, roletnama itd. Clanak nidje veze.
Ne pricajte gluposti..umivanje i tusiranje
NIKAKO!
Sjecam se price zaposlenog u UN misiji u Africi - kaze vani prsti kamenje od vrucine dok mi iz klimatizovanih vozila posmatramo kako se djeca bebrizno igraju.
'eb.eš klimu. Moraš se zatvoriti usred ljeta, inače hladiš ulicu. Pa jedva sam dočekao da imam stalno svjež zrak i otvorene prozore. A kad izađeš van iz klimatiziranog, ko da te netko ubacio u pećnicu. Baš zdravo.
Vrlo jednostavno! Napustite prostoriju bez klima uredjaja, i predjete u sobu koja posjeduje isti! Zapratite me za vise savjeta..
Kako ako spustim roletne mislis da stavim ventilator ispred prozora? Koji zrak ce cirkulirati?
ima jedan trik: odseliš se gore u Skandinaviju, i eto ga, nije više vruće
@gooUser…459 i gore je vruće ovih dana.
Navečer da otvaram prozore?? Pa vi niste normalni na ovu najezdu komaraca još i to
bahahah jutarnji broj clanaka zadovoljen, hajmo dalje.
Ja neki dan pio kafu u Klimatiziranu top kafic