|

Kako učinkovitije iskoristiti prostor

Kako učinkovitije iskoristiti prostor
0
S
Sarajevo-x.com
15.11.2010. u 09:50
0
komentara
0

dijeljenja
Kako učinkovitije iskoristiti prostor
Jeste li ikada imali osjećaj da nemate dovoljno prostora za sve svoje stvari? Nudimo vam nekoliko savjeta kako možete učinkovitije iskoristiti prostor.
Dodajte policu - većina polica je podesiva po visini. Ako imate nešto prostora između polica, koji nije iskorišten, pomaknite policu naviše kako bi na onoj ispod bilo više prostora ili dodajte još jednu u sredinu između njih.

Prostor na zidovima - pogledajte oko sebe i sigurno ćete pronaći dio zida na koji bi se moglo ugraditi neka polica na koju možete staviti okvire za slike i ostale sitnice. Lonce i posuđe također možete objesiti na zid.

Predmete koje najviše koristite stavite nadohvat ruke - nema potrebe da hodate iz jedne prostorije u drugu da uzmete predmete koje koristite svaki dan. Posteljinu držite u spavaćoj sobi, DVD filmove držite kraj televizora...

Držite radni stol čistim - čisti radni stol je direktno povezan sa vašom produktivnošću. Bit ćete produktivniji ako niste stalno zatrpani hrpom papira i dokumenata. Odložite ih u prijenosne kutije. CD-e nemojte držati na stolu, već nabavite stalak.

Preuređujte - svako od nas je drukčiji i ima drukčije potrebe. Učinite svoj ured ili dom ugodnim za sebe, najvažnije je da se osjećate ugodno u tom prostoru.

Danas vam predstavljamo ugaonu garnituru Gondol. Drvena konstrukcija, sunđer kojim je obložena, sjedište sa izoteksom, kvalitetan štof ili koža, svrstali su ovaj proizvod u vrh Top Meblo ponude. Istaknuta elegancija ove garniture pruža jedinstven vizuelni efekat svakoj prostoriji u kojoj se nalazi. No, svakako, njena udubnost, bit će prvi adut kod vašeg izbora, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku da ukrasite svoj dom za samo 3.199 KM.Web-stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.