Top Meblo Home Info
0

VIDEO / Kako se najbolje zaštititi od napasnika?

Sponzorirani članak
Već dugo na našim prostorima vlada opće prihvaćeno mišljenje da je zemlja koja nije ograđena zapravo "ničija zemlja". Stoga neograđene površine kao da pozivaju "nepozvane" da na njima jednostavno odlože različite predmete koji im više ne trebaju.

Svjedoci smo tako sve brojnijih odlagališta otpada, na mjestima koja ničim ne odaju da su nečije vlasništvo. Nerijetko se vlasnici iznenade gomilom otpada koji im se "preko noći" doveze na njihovu zemlju. Ograde moraju zadovoljavati različite potrebe svakodnevnog života. Zaštititi djecu, ograđivati životinje, čuvati vrtove i parkove ili jednostavno ograđivati imanja. Dimenzije mreže (otvor oka) su izrađene prema željenom stepenu zaštite, gušća mreža nudi bolju zaštitu. Mrežne mjere su izražene tako da ukazuju na udaljenosti između žica. Prva mjera se, u pravilu, odnosi na visinu a druga na širinu otvora oka. Npr. 101,6 mm x 50,8 mm. Neka vam pri odabiru veličine otvora, mjerilo bude veličina "napasnika" od kojeg se želite zaštititi; mačka, pas…itd. Postoje žičane ograde koje u donjem dijelu imaju manji otvor oka u odnosu na gornji dio. Tako da manje životinje ne mogu proći, a ujedno se štedi na materijalu u visini ograde, koju te životinje ne mogu dosegnuti. Primjer takve ograde je ograda koja se koristi na autocestama.

Danas predstavljamo "Tango Exclusive", set koji posjeduje četverosjed, trosjed i fotelju. Sjedište je urađeno od silikona i perja, presvlake od kvalitetnog štofa ili prirodne goveđe kože. Kao podloka korištena je pp tkanina, elastična gurnta ili val opruga. Drvena konstrukcija ovog seta je napravljena od iverice, šperploče i topoline rezane građe. Obložena je spužvom od 25 do 35 mm. Ukupna cijena "Tango Exclusive" seta je 6467 KM, a moguće ga je naručiti i u dijelovima.
Pored akcije "Vikendom režemo cijene", u toku mjeseca juna sprovodimo akciju "Sve za ljubav". Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godine dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućiće kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene!

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.