Popust u salonu Interio Design
0

Kako pobijediti SFF umor?

Sponzorirani članak
Vrijeme je filmskog festivala u Sarajevu i intenzivnijeg načina življenja, kada naš grad poprima jedan sasvim novi izgled i tempo.

Vrijeme kada živimo veselije, energičnije, festivalski... Gledamo najbolje svjetske i domaće filmove, posjećujemo brojne zabave, ali i ostala kulturna dešavanja koja prate posebnih devet dana Sarajeva.

Probudili ste se umorni i treba vam još malo sna? Znajući da je u festivalskim danima vrlo teško uhvatiti famoznih 7-8 sati sna (koje teškom mukom nastojimo obezbijediti ostalim danima u godini), sada pokušavamo i sa mnogo manje da namirimo.

Odlučite li se za ovaj korak, Interio Design zna kako da vam pomogne u tom smjelom naumu.

Stogodišnja tradicija pravljenja namještaja, a prije svega kreveta po narudžbi, jedan je od preduslova da sebi obezbijedite potreban odmor.

Kreveti od punog drveta, pravljeni prema vašim zamislima i obogaćeni kvalitetom opjevanim Bernarda madracima, kratkih će četiri do pet sati sna pretvoriti u okrepljujuće trenutke za vaše tijelo.

Kako sve to ne bi bilo puko slovo na papiru, Interio Design je vjernim i budućim kupcima osigurao nove pogodnosti, posebno tokom trajanja Sarajevo Film Festivala.

Tokom devet dana ove filmske manifestacije svi proizvodi iz asortimana imaju popust od 10% za gotovinsko plaćanje. Od sada je moguća i kupovina svih proizvoda putem Unicredit Banke i Visa 24 kartice, uz obročnu otplatu bez kamata.

Za više informacija obratite se na kontakt telefon 033 45 03 70 ili posjetom na www.interio-design.ba.

Vaš san je ovdje.