|

Kako od malog stana napraviti prostrani

Kako od malog stana napraviti prostrani
0
S
Sarajevo-x.com
8.11.2010. u 12:04
0
komentara
0

dijeljenja
Kako od malog stana napraviti prostrani Garnitura Leda
Pravilno namješten mali stan može izgledati puno prostornije. Pokušajte s ovim prijedlozima:
Pri odabiru namještaja za vaš manji stan, odaberite i manji namještaj s otvorenijim dizajnom. Naprimjer, fotelja s vidljivim nogama, dvije male stolice te stakleni stolić su bolji izbor od trosjeda, fotelje i drvenog stolića.

Prilikom raspoređivanja namještaja po sobi, obratite pažnju na prohodnost koja bi morala biti dobra u cijeloj sobi. U dnevnoj sobi krenite od kauča ili fotelje. Kod raspoređivanja, najveći namještaj stavite uz najveći zid.

U malim prostorijama se mora paziti na pretjeranu upotrebu dodataka. Imajte na umu da manja nakićenost znači i dojam prostranosti. Ogledala i razne staklene stvarčice povećavaju dojam prostranosti. Od većih predmeta, ograničite se na jastuke, a bolje je upotrijebiti manji komad namještaja umjesto kauča ili fotelje.

Birajte slične i nježnije boje.

Koristite nježno i ravnomjerno svjetlo, te uklonite time eventualne sjene koje često razbiju sobu na manje dijelove. Mali savjet: Držite svoj stan čistim i urednim. Sve što vam ne treba, izbacite van.

Bez smeća, bez stresa – zapamtite: manje je više!

Danas vam predstavljamo ugaonu garnituru Leda. Rađena je od kvalitetnog štofa ili prirodne goveđe kože. Ovakvi izuzetno kvalitetni materijali, odrazili su se i na njenu cijenu. Ukoliko uzmete u obzir i druge atribute kojima Leda raspolaže, cijena će vam postati zanemarljiva. Napomenimo i to da sadrži elastičnu gurtnu ili val oprugu. Odlikuje je funkcionalnost i udobnost, i kao takva, savršeno će se uklopiti u vaš dom. Ovu nevjerovatnu garnituru možete pronaći u salonima Top Meblo za samo 4.299 KM.Web-stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.