Savjeti
0

Kako izabrati sto za školarce?

Sponzorirani članak
Obavezan element u sobi školarca je radni sto. Najbolje ga je smjestiti tako da se omogući dolazak prirodne svjetlosti s lijeve strane, osim u slučaju kada je dijete ljevak. Smještaj direktno ispred prozora može biti dobar zbog smjera ulaska svjetlost, ali treba paziti da otvaranje i zatvarenje prozora ne uzrokuje stalno pomicanje predmeta na stolu.

Pozicijom radnog stola se treba omogućiti kontrola ulaska tj. pogled na ulazna vrata sobe. Objesite poseban pano na koji ćete izlagati pohvalnice, najuspjelije crteže, prva ispisana slova i slično. Dijete se izražava, a vi ga potičite ističući njegove radove. To će svakako pozitivno utjecati na dječiju psihu i razvijanje kreativnosti.

Uredski ormar

Nikad dosta mjesta, uvijek se nađe nešto novo za odlaganje, a nema boljeg mjesta od ormara. Danas vam predstavljamo uredske ormare, izrađene od najkvalitetnije oplemenjene iverice sa vrhunskom završnom obradom. Ormari su opremljeni nožicama za regulaciju visine, podesivim iznutra. Odlikuju se izuzetnom stabilnošću, funkcionalnošću i velikim brojem kombinacija, boja, rasporeda polica, dimenzija i načina zatvaranja i povezivanja.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 19.45 sati, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas petkom na radiju M i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo vas očekuju i nagrade.