Uređenje doma
0

Kako da osvježite izgled kupaonice

Sponzorirani članak
Iako je kupaonica jedna od prostorija koju je teže preuređivati, to ne znači da ne poželite promijeniti s vremena na vrijeme njen izgled. Evo nekih malih savjeta koji će vam pomoći da kupaonica izgleda drugačije.

Ručnike složite na police na drugačiji način. Zarotirajte ih, dekorirajte. Promijenite boju ručnika, neka sada svi budu bijeli ili u nekoj drugoj boji.

Kupite jedan novi drugačiji ili moderniji dio koji će promijeniti dojam kupaonice, ali neće odudarati od njenog dosadašnjeg uređenja.

Dekorirajte ogledalo. Postavite ga tako da se na njemu reflektira svjetlost s prozora kako bi vam kupaonica bila osvjetljenija. Stavite neki ukras pored ogledala ili promijenite okvir.

Ubacite ukrasne i mirisne svijeće u kupaonicu. A kada budete raspoloženi možete ih i upaliti. Na taj će način biti i korisne.

Promijenite držače za sapune, koš za smeće i neke druge sitne detalje, koji nisu skupi, ali mogu osvježiti izgled kupaonice.

Udobnost, kvaliteta izrade i dizajn, osnovni su kriteriji za odabir sjedećih garnitura.Jedna od takvih zasigurno je i ugaona garnitura "Koral", čija je konstrukcija obložena sunđerom, a sjedišta sadrže izoteks i žičano jezgro. Dakle, odlikuje je izuzetna udobnost. Mogući materijali su kvalitetan štof i prirodna goveđa koža, a imate mogućnost da izaberete i boju po želji. Ova garnitura sasvim sigurno će dočarati toplinu prostora i izdržati test vremena. Stoga, ne propustite priliku da je imate, za samo 2.639,00 KM.

Web-stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.