{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Kada priroda oblikuje dom" - nova postavka u galeriji Bela Vida

11.3.2013. u 12:04
0
11
"Kada priroda oblikuje dom" - nova postavka u galeriji Bela Vida
0
Nova postavka u galeriji Bela Vida nosi naziv "Kada priroda oblikuje dom" i svečano će biti predstavljena javnosti 14. marta 2013. godine u 20:00 sati.
Enterijer je ovaj put inspirisan prirodom i šarmom Kanade i ponudit će praktične i pristupačne komade namještaja pastelnih i zemljanih tonova.

Uz savremenu interpretaciju kanadskog uređenja enterijera - na inovativan način predstavit će se i dio ponude dva vodeća internet magazina - Enterijer.ba i Poljoprivreda.ba, a sve uz prigodan koktel i prisustvo uvaženih gostiju iz svih sfera društva.

Trenutna postavka "Ljubavni ritam metropole", koja je na fotografijama, sutra se prebacuje u hol gdje će biti izložena do petka.

Kompanije koje su zaslužne za ambijent trenutne postavke su JUB, Urban, Domavija, Ligne Pure, Philips, Zart, ABV sistem.

Na postavci su bile izložene i umjetničke fotografije Amera Kapetanovića iz ciklusa "Love Project", skulpture akademskih kipara Maje Matašin i Senada Patkovića, te '(Dis)order namještaj mladog produkt dizajnera Sanjina Halilovića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: