Posjed na prodaju
90

JLo u kući ima 13 kupatila, kozmetički salon, muzički i plesni studio, pozorište...

Klix.ba
Foto: Top Ten Real Estate Deals
Slavna latino dama, pjevačica i glumica Jennifer Lopez svakodnevno uživa u raskoši i luksuzu, a na prvom mjestu joj je udobnost njenog doma. Međutim, čini se kako popularna zavodnica više nije zadovoljna svojom kućom iz snova koju je odlučila što prije prodati.

Višemilionski posjed s 13 kupatila, devet spavaćih soba, salonom, kuhinjom, kozmetičkim salonom, bazenom, teretanom i drugim pogodnostima JLo je 2010. godine kupila s bivšim mužem Marcom Anthonyjem.

Ova vila, zajedno s dvorištem, prostire se na površini od 1.591 kvadratnog metra. U njoj su smješteni čak i kino, mini pozorište, plesni studio, muzički studio te svlačionice.

Kuća je prošle godine bila na prodaju za 17 miliona dolara, a JLo je ove godine spustila cijenu na 12,5 miliona dolara. Čini se kako se poznatoj dami žuri s prodajom.

Jennifer se proteklih mjeseci ne odvaja od svog novog dečka Alexa Rodrigueza, bivšeg bejzbol igrača, a sadašnjeg biznismena. Kako pišu američki mediji, pjevačica se vjerovatno sprema za kupovinu zajedničke kuće s Alexom, zbog čega joj se žuri prodati vilu u Hidden Hillsu.