|

Gorenje Simplicity kolekcija: Kreirajte i uređujte životni prostor po svom

Gorenje Simplicity kolekcija: Kreirajte i uređujte životni prostor po svom
0
Sponzorirani članak
24.12.2013. u 10:35
0
komentara
0

dijeljenja
1/22
2/22
3/22
4/22
5/22
6/22
7/22
8/22
9/22
10/22
11/22
12/22
13/22
14/22
15/22
16/22
17/22
18/22
19/22
20/22
21/22
22/22
Gorenje predstavlja tehnološki poboljšanu Gorenje Simplicity kolekciju sa modernim dizajnom, jednostavnim upravljanjem, adaptivnom tehnologijom i savršenom vrijednosti.
Kolekcija harmonično dizajniranih aparata Gorenje Simplicity, prepoznatljiva po svojim jednostavnim linijama i minimalističkom “simplicity” stilu namijenjena je svima koji kreiraju svoj životni prostor po svom, onima koji svoj izraz i stil imaju pri vrhu svoje liste prioriteta, koji biraju aparate koji se jednostavno uklapaju sa dizajnom prostorije, onima čiji životni stil ima poruku: It’s so me!

Kao što i Gorenje Simplicity slogan kolekcije kaže: “Ne prilagođavajte se aparatu, neka se aparat prilagodi vama”. Tako jednostavno, tako kao ja! Simplicity!

Lijepi. Jednostavni. PristupačniSet jednoobraznih kuhinjskih i kupatilskih aparata dostupnih u crnoj ili bijeloj boji sastoji se od moderne pećnice, vrhunskih ploča za kuhanje, frižidera sa jedinstvenom adaptivnom tehnologijom, ugradbene mašine za pranje posuđa, koja će vaše posuđe učiniti čistim i blještavim, mikrovalnih pećnica, mašine za pranje rublja i mašine za sušenje rublja sa senzorskom tehnologijom. Sa Gorenje Simplicity kolekcijom, dobijate tehnološki napredno dizajnirane aparate po izuzetno povoljnoj cijeni, jer plaćate samo ono što uistinu i koristite. Lijepo. Jednostavno. Pristupačno.

Bijelo. Crno. Elegantno. MisterioznoElegantno crno ili bijelo staklo u perfektnoj je harmoniji sa čistim linijama ručke. Zajedno, oni pričaju bezvremensku priču spoja između stakla i metala. Bijela kolekcija će udahnuti dašak modernog u prostoriju. Udovoljit će onima koji traže aparate superiornog i unikatnog dizajna, ali koji ipak preferiraju bijelu boju. Diskretna tamna refleksija kolekcije u sjajnoj crnoj boji, obogatit će prostor osjećajem elegancije. Ona je pravi odabir za one koji traže fatalnu privlačnost i tračak misterije u svom kupatilu ili kuhinji. Crna ili bijela – Simplicity je jednostavno poslastica za oči.

Napredna adaptivna tehnologija. Tako jednostavno, tako kao ja!Na prvi pogled, aparati Gorenje Simplicity kolekcije uvjeravaju u svoj istančan dizajn i originalne materijale. Korisnik će posebno biti oduševljen jednostavnim i logičnim načinom rada sa jednim gumbom, potpomognut naprednom adaptivnom tehnologijom. Napredni Simplicity aparati pamte vaša osobna podešenja i programske odabire i jednostavno svaki naredni put kada koristite aparat nude ta podešenja.

Samo dodir ili okretanje gumba, je dovoljan da vaši pametni pomagači predlože vaše omiljeno podešenje za kuhanje, pečenje, pranje i sušenje. Simplicity se suočava sa mnogim odlukama koje donosite u svakodnevnom životu, a vas ostavlja sa više vremena da uživate u stvarima koje volite. To vrijedi svog uloženog novca.

Prednosti koje su važneLogičan izbor: Na aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije, najčešće korištena i najkorisnija podešavanja su vam odmah dostupna - pomoću jednog gumba.

AdapTech: Napredni aparati pamte vaše lične odabire programa i predlažu ih prilikom sljedeće upotrebe. Samo treba da pritisnete gumb i potvrdite.

Odličan dizajn: Čiste linije, originalni materijali i ergonomija omogućavaju da se aparati uklope u svaki dom.

Savršena vrijednost: Zahvaljujući pristupačnoj cijeni, ovi aparati odmah obezbjeđuju uštedu.

Uz to, napredna tehnologija omogućava da platite samo onoliko koliko je neophodno, što dovodi do dodatnih, dugoročnijih ušteda.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.