Nova kolekcija brenda 'Inside'
0

Ekskluzivni namještaj u salonima Ećo Companyja

Sponzorirani članak
Promocija nove, do sada najekskluzivnije kolekcije namještaja bosanskohercegovačkog brenda "Inside", Ećo Companyja, održana je 7. oktobra i vjerovatno će se dugo pamtiti.

Način na koji je javnosti prezentirana linija pod nazivom "New collection 2010/2011", sa krilaticom "Be inside" uveliko se razlikuje od uobičajenog, klišeiziranog prezentiranja ove tradicionalno bosanske grane industrije.

Namještaj koji sada možete kupiti u salonu Ećo Comanyja je prije svega ekskluzivan, dizajniran u skladu sa vodećim evropskim trendovima, moderan koliko je to potrebno i tradicionalan u mjeri koja je prevashodno - sinonim za kvalitet.

Veliki broj zvanica te impresivna organizacija u režiji Amela Suljovića samo su pečat dugogodišnjeg ozbiljnog rada ove kompanije.

Biografija Ećo Companya je doslovno impresivna. Ovaj autohtoni bosanski proizvođač namještaja, posjeduje vlastito fabričko postrojenje, te otuda s pravom može kazati da su njegovi proizvodi "Made in BiH".

Fabrika namještaja Ećo Company upošljava više od 50 radnika, kojima rukovode educirani tehnolozi i mašinski inžinjeri. Kontrola proizvoda je ono čemu se u Ećo Companyju daje poseban značaj.

Na to ovog proizvođača obvezuju i slijedeće činjenice; Ećo Comany posjeduje certifikat ISO 9001 – 2008, u procesu je dobijanje certifikata 14001 jer je zaštita okoline i životne sredine takođe veoma bitan segment kodeksa ove kompanije.

"Fabrika je ključ našeg uspjeha", gotovo poslovično ističe generalni direktor kompanije Suhad Ećo.

Svi materijali koje fabrika Ećo Company koristi pri izradi svojih modela su 100 posto ekološki prihvatljivi, a u skladu sa certifikatom OEKO TEX STANDARD 100.

Jednako važna karakteristika u radu Ećo Companyja jeste dizajn studio u kojem nastaju idejna riješenja svih aktualnih proizvoda. Dakako, neizostavan segment kada je riječ o ovoj komaniji jeste ekskluzivni salon namještaja uređen po uzoru na italijanske salone, o čemu se stara tim od nekoliko produkt dizajnera.

"Namještaj koji možete kupiti u Ećo Comanyju, ni po čemu ne zaostaje za vodećim evropskim proizvođačima. BiH je napokon dobila svoj izvorni, a evropski brend", kazao je na otvorenju nove kolekcije kazao poznati arhitekta Amir Vuk Zec.