Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako li samo smisle ovakav naslov!?....na osnovu cega!?....neko vrsio analize, eksperimente.....a da pored laptopa uposlenik razvuce 3-4 lajna i cim osjeti navalu stresa povuce jedan!??....ha!?....bil to umanjilo stres!?.....koji stupidni clanci....tematika koje bi se gnusali korisnici domova za stara i iznemogla lica
Pocni sve sa Bismillah i bices rahat.
Istina. A tek kada baciš saksiju na nekoga, koliko se stresa oslobodiš...
I moj komsija Hame je drzao biljke na radnom mjestu. I uhapsise ga, radi zeljaste materije koja podsjeca na marihuanu. Tako da mu se stres radi posla povecao.