Ugodno i lijepo
10

Donosimo sjajne ideje kako da ukrasite svoj mali stan za novogodišnje praznike

S.H.P.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Živite u malom stanu i nemate mjesta za novogodišnju jelku? Nudimo vam nekoliko ideja uz koje ćete na lijep način dekorisati svoj dom za novogodišnje i božićne praznike.

Predlažemo da pogledate kakve sjajne ideje smo pripremili za vas.

Foto: Freckle and Wulff
Foto: Freckle and Wulff

Kada budete ukrašavali svoj mali dom, vijenac je neizbježan jer će dati pravi novogodišnji šarm vašoj sobi. Vijenac nemojte kačiti na vrata, već na zid. Osim toga, vijenac možete sami napraviti, a za njega će vam biti potrebna samo kombinacija sezonskog cvijeća. Pustite mašti na volju i krenite.

Foto: House of Hawthornes
Foto: House of Hawthornes

Napravite aromatičnu posudu s narandžama i klinčićima. Inače su ove posude tradicionalni praznični ukras slatkog mirisa koji svako može napraviti. Osim narandži, možete staviti limun, mandarine i klementine.

Foto: Nest of Posies
Foto: Nest of Posies

Možete napraviti i vijenac od pufnastih kuglica. Na konopac stavite različite pufnice i ukrasite svoj zid.

Foto: Craftberry Bush
Foto: Craftberry Bush

Ako nemate prostora za svoje novogodišnje drvce, kupite platno na kojem je osilkano jedno. Ovo je savršeno rješenje za uske prostore. Imate li u kući višak platna, a u blizini radnju koja se bavi printanjem, riješili ste sve svoje probleme.

Foto: Kit and Forage
Foto: Kit and Forage

Ukoliko ne želite da vaša dekoracija prođe bez pravog bora, onda uzmite nekoliko grančica nekog zimzelenog drveta i od njega napravite malo, slatko božićno zidno drvce.