Kuća i ured
19

DOMOD otvorio ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru

(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
U petak, 25. aprila, tačno u 11:00 sati DOMOD je otvorio ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru. Poslovnica se prostire na hiljadu metara kvadratnih i nalazi se na -1 nivou Centra. Prvi put u nekoj prodavnici u centru ovoga tipa i kapaciteta kupci su kupovali bijelu i audio-video tehniku, IT opremu, male kućanske aparate i posuđe.

DOMOD ekskluzivni salon tehnike u SCC-u zvanično su otvorili načelnik Općine Centar Dževad Bećirević i direktor DOMODA Nedim Vuk.

Vuk je u ime DOMOD kolektiva poželio dobrodošlicu svim prisutnim poslovnim saradnicima, predstavnicima medija i kupcima. Načelnik Bećirević je u obraćanju prisutnima istakao važnost ovog objekta za Općinu Centar i Sarajevo općenito jer je otvaranje ove poslovnice značilo i nova radna mjesta za mlade ljude. Uz najljepše želje za uspješnim poslovanjem presječena je vrpca i kupci su kročili u ekskluzivni enterijer poslovnice.

Povodom svečanog otvorenja poslovnice u SCC-u pripremljen je šarolik program za kupce: 7 dana popusta od 10% do 30%, vrijedni pokloni za prvih 100 kupaca i velika nagradna igra. Glavna nagrada je putovanje za dvije osoba sa VIP Travels turističkom agencijom, a među ostalim nagradama su štednjak, frižider, tablet, mobitel, mikrovalne pećnice i drugi aparati.

Ponesen atmosferom i vidno oduševljen direktor DOMOD-a je istakao da je riječ o kompaniji koja već dugi niz godina svojim klijentima nudi najkvalitetnije proizvode vodećih svjetskih brendova, a i u ovoj ekskluzivnoj prodavnici kupci će moći pronaći upravo uređaje i aparate koji su posljednja generacija IT opreme, bijele, audio-video tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa.

"Vjerujemo da ćemo i u ovoj novootvorenoj poslovnici ostati prvi izbor klijenta i zadržati svoju prepoznatljivost na osnovu sinergije kvalitete roba, cijena i usluga", naglasio je Vuk.

Nastupajući pod devizom "Znam gdje“ DOMOD je u službi svih kupaca koji znaju gdje će pronaći najbolje uređaje iz domena bijele i audio-video tehnike, IT-a, malih kućanskih aparata i posuđa. Pogodnosti, popusti i velika nagradna igra povodom otvorenja traju sve do 02. maja 2014.