|

DOMOD otvorio ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru

DOMOD otvorio ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru
19
Klix.ba
28.4.2014. u 08:49
0
komentara
19

dijeljenja
1/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
2/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
3/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
4/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
5/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
6/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
7/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
8/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
9/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
10/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
11/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
12/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
13/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
14/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
15/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
16/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
17/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
18/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
19/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
20/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
21/21 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
U petak, 25. aprila, tačno u 11:00 sati DOMOD je otvorio ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru. Poslovnica se prostire na hiljadu metara kvadratnih i nalazi se na -1 nivou Centra. Prvi put u nekoj prodavnici u centru ovoga tipa i kapaciteta kupci su kupovali bijelu i audio-video tehniku, IT opremu, male kućanske aparate i posuđe.
DOMOD ekskluzivni salon tehnike u SCC-u zvanično su otvorili načelnik Općine Centar Dževad Bećirević i direktor DOMODA Nedim Vuk.

Vuk je u ime DOMOD kolektiva poželio dobrodošlicu svim prisutnim poslovnim saradnicima, predstavnicima medija i kupcima. Načelnik Bećirević je u obraćanju prisutnima istakao važnost ovog objekta za Općinu Centar i Sarajevo općenito jer je otvaranje ove poslovnice značilo i nova radna mjesta za mlade ljude. Uz najljepše želje za uspješnim poslovanjem presječena je vrpca i kupci su kročili u ekskluzivni enterijer poslovnice.

Povodom svečanog otvorenja poslovnice u SCC-u pripremljen je šarolik program za kupce: 7 dana popusta od 10% do 30%, vrijedni pokloni za prvih 100 kupaca i velika nagradna igra. Glavna nagrada je putovanje za dvije osoba sa VIP Travels turističkom agencijom, a među ostalim nagradama su štednjak, frižider, tablet, mobitel, mikrovalne pećnice i drugi aparati.

Ponesen atmosferom i vidno oduševljen direktor DOMOD-a je istakao da je riječ o kompaniji koja već dugi niz godina svojim klijentima nudi najkvalitetnije proizvode vodećih svjetskih brendova, a i u ovoj ekskluzivnoj prodavnici kupci će moći pronaći upravo uređaje i aparate koji su posljednja generacija IT opreme, bijele, audio-video tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa.

"Vjerujemo da ćemo i u ovoj novootvorenoj poslovnici ostati prvi izbor klijenta i zadržati svoju prepoznatljivost na osnovu sinergije kvalitete roba, cijena i usluga", naglasio je Vuk.

Nastupajući pod devizom "Znam gdje“ DOMOD je u službi svih kupaca koji znaju gdje će pronaći najbolje uređaje iz domena bijele i audio-video tehnike, IT-a, malih kućanskih aparata i posuđa. Pogodnosti, popusti i velika nagradna igra povodom otvorenja traju sve do 02. maja 2014.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.