Kuća i ured
82

DOMOD otvara ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru

Sponzorirani članak
U petak, 25.04.2014. godine tačno u 11 sati, DOMOD otvara ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru.

Poslovnica se prostire na hiljadu metara kvadratnih i nalazi se na -1 nivou Centra. Prvi put će se u nekoj prodavnici u centru ovoga tipa i kapaciteta moći kupiti bijela i audio-video tehnika, IT oprema, mali kućanski aparati i posuđe.

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Archos, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Moulinex i dr. U novoj, prostranoj i glamuroznog dizajna poslovnici u SCC-u DOMOD otvara novu eru i dimenziju kupovine proizvoda koje ima u svom asortimanu.

Povodom svečanog otvorenja poslovnice u SCC-u pripremljen je šarolik program za kupce: 7 dana popusti od 10% do 30%, vrijedni pokloni za prvih 100 kupaca i velika nagradna igra. Glavna nagrada je putovanje za dvije osoba sa VIP TRAVELS turističkom agencijom, a među ostalim nagradama su: štednjak, frižider, tablet, mobitel, mikrovalne pećnice i mnogi drugi aparati.

DOMOD ekskluzivni salon tehnike u SCC-u nije ništa drugo nego poklon kupcima koji prepoznaju kvalitet i vjeruju samo najboljima. Samo u DOMOD-u osim akcijskih pogodnosti pri kupovine kupci imaju i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i kreditnih linija. Sve te pogodnosti će biti dostupne kupcima i u poslovnici u SCC-u.

Čekamo vas u petak 25.04. u SCC-u, DOMOD spektakl je na -1 nivou centra, a počinje tačno u 11:00. Dođite i uživajte u glamuroznom i originalnom enterijeru i u gospodskoj kupovini tehnike za dom.