Crno-bijeli svijet Diane Keaton: Oskarovka oduševila dizajnom i pepita uzorkom

Crno-bijeli svijet Diane Keaton: Oskarovka oduševila dizajnom i pepita uzorkom
15
E. Sk.
28.11.2019. u 11:04
2
komentara
15

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Američka glumica Diane Keaton predstavila je svoju prvu kolekciju proizvoda za uređenje doma na sajmu namještaja High Point Market u Sjevernoj Karolini.
"Njeno majstorstvo stvaranja crno-bijelog i naklonost stvaranju industrijskih interijera unose sofisticiranu uređenost u svaku prostoriju, a oboje se odražava na rasvjetu koju smo zajedno stvorili", kazao je Randal Weeks, izvršni direktor firme za proizvodnju namještaja Aidan Gray.

Keaton je na predstavljanju govorila o inspiraciji svojim domom koji je godinama stvarala, strasti prema dizajnu i o tome kako je shvatila da želi živjeti u kući okruženoj ljepotom jednostavnosti u koju se savršeno uklapaju ponavljajući dizajnerski elementi.

Za kolekciju Keaton Industries Diane se poslužila brojnim uzorcima, dok se držala jednostavne palete crno-bijelih tonova. Popunjavala ih je klasičnim uzorcima, poput mramora, kariranog i pepita uzorka i pruga.

Lampe su toliko jednostavne da se mogu uklopiti u svaki moderan prostor. Diane naglašava da su namijenjene sirovim prostorima s industrijskim šikom, ali i modernim kućama s raskošnim prostorima. Upečatljive su u svim dimenzijama, a lampe unose dozu elegancije u svaki dio doma, bez obzira na to je li osvijetljen ili ne.

Iako se možda na prvi pogled stiče dojam da će biti problema s izborom omiljenog uzorka i njegovog uklapanja u interijer, koordiniranje boja u prostorima puno je jednostavnije kada imate samo dvije boje, pojasnili su stručnjaci za uređenje doma.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...