Kuća i ured
11

Chris Brown uživa u novoj luksuznoj vili: Komad raja na zemlji

Klix.ba
Američki pjevač Chris Brown je doslovno nestao iz prethodne vile u Hollywood Hillsu zbog konflikta s komšijama, ali i cijelim mjestom. No, sada je kupio mnogo veću i luksuzniju vilu u kojoj će moći praviti zabave i zaista uživati.

Nova kuća ima 900 kvadratnih metara prostora i luksuzno je namještena. Komotno se može nazvati igralištem za odrasle, piše Luxury Topics.

On je za sada još nije kupio, već je iznajmljuje po cijeni od 16.000 dolara mjesečno, a uživa u svih njenih šest spavaćih soba, deset kupatila, plesnom podiju, sladoled baru, sobi za bilijar, privatnom studiju za ples i prostranom parkingu.

Njegov novi dom pomalo podsjeća na stari u kojem je živio, a također predstavlja savremenu estetiku sa neon akcentima, kao i osvijetljen i blistav enterijer sa staklenim zidovima. Savršena za gurua noćnih zabava, nova vila je komad raja na zemlji.

A zabave će mu sada itekako trebati jer je ponovo sam. Naime, on i Karrueche Tran su prekinuli prije nekoliko dana, a mediji navode različite razloge.

Buduća gospođa Brown će sigurno uživati u čarima novog Chrisovog doma.