Kreativnost na djelu
18

Britanka preuredila kupatilo: Od šivaće mašine napravila umivaonik

E. Sk.
Foto: Natasha Hopkins
Foto: Natasha Hopkins
Natasha Hopkins iz Velike Britanije prije uvođenja karantina odlučila je preurediti svoje kupatilo, a impresivne fotografije prije i poslije uređenja objavila je na društvenim mrežama.

Zahvaljujući svojoj kreativnosti, Natasha je svoje nekad beživotno kupatilo preuredila uz pomoć starinskih predmeta poput šivaće mašine koja joj je sada postala baza za umivaonik.

Foto: Natasha Hopkins
Foto: Natasha Hopkins

Pod u kupatilu uredila je koristeći 25.000 novčića. Skupljala ih je sedam dana, a pomogli su joj i porodica i prijatelji, piše Daily Mail.

Foto: Natasha Hopkins
Foto: Natasha Hopkins

Njena objava je brzo sakupila stotine lajkova i komentara, a mnogi su Natashi savjetovali i da razmisli o karijeri dizajnerice interijera. Britanka je objasnila da je projekt započela bojanjem zidova u zelenu boju. Zatim je koristila uglavnom bakrene kovanice različitih valuta koje je lijepila na prethodno postavljene drvene daske kako bi oblikovala pod.

Foto: Natasha Hopkins
Foto: Natasha Hopkins

Osim toga, otkrila je i kako je jedan zid maknula kako bi kupatilo bilo veće te da ga je opremila predmetima koji unose dašak industrijskog šika. Iskoristila je i stari lavor od lima od kojeg je napravila zidnu policu za svoje toaletne potrepštine.

"Još jedan projekt karantine je završen, koji je započeo nekoliko mjeseci prije, ali nikad nisam pronašla vremena da ga završim", napisala je Natasha u opisu objave.