Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito je Staljinu rekao ne. Staljine, ne. 😁
Neka se izgradi nuklearna elektrana na Manjači, tamo gdje je bačen uranijum.
ta ce ta krupa,ima da se prave elektrane
Braavo
mjesna zajednica ne moze da utice da li ce se garditi hidroelektarna ili ne....to je u nadleznosti vlade....samo vlada rs moze da izda ili ne izda dozvolu da se gradi...hidro elektrane su najbolje rijesenje za proizvodnju struje...ali ih treba graditi tamo gdje najmanje imaju uticaj na ljude....
Kad god je meni rekao NE, meni bi oči zasuzile, i osječao bih se ekstremno grozno. Duhovni učitelji definiraju NE = patnja.
Eto nam zakona gdje da bi napravio hidroelektranu moras imati dozvolu od mjesne zajednice. I te zakone ko je pisao treba ga javno streljati.
Glup si, poy!
A uništiti sve okolo elektranom je dobro zato što...??? Sad će nam @Emin elaborirati zašto je dobro zapaliti umjetničku sliku kako bi skuhao supu. Nadam se da si dijete, inače ostaje samo mogućnost da si budala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RECIMO BAKIRU I KRIMOSIMA IZ SDA JEDNOM ZAUVIJEK NE
@SELAM Ne ometaj čovjeka, na poslu je.